Category

Leo Sheds

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore7

Jag förstod att detta kom. Jag förstod när jag åtog mig Leo, det skulle tappas. När han först kom hem, kastade han sällan. Nu är det en helt annan historia. Wow, erkände jag inte exakt hur mycket hår som kan lämna hans bitkropp vid någon typ av tillhandahållen tid. Jag svär, var som helst Leo går, han lämnar en väg med flytande hårfluffies i hans kölvattnet. Som ett resultat ger jag verkligen mitt vakuum en körning för sina pengar.

Men även med den regelbundna dammsugningen (ibland flera gånger i veckan), fortsätter de lite blonda hårstrån. Eftersom Leo är en bortskämd valp är han aktiverad i soffan, där många av håret samlas. Jag blev slutligen sjuk av ludd som rullade soffan och köpte ett soffskydd som jag bara kan kasta i brickan när det blir lika bra. I själva verket räddade det mig verkligen när jag spillde lite glass under Netflix och kyla med Leo.

Trots att jag städar Leo Weekly är han fortfarande ett skjulmonster. Låt mig förstå i kommentarerna nedan för alla typer av utsläppsmedel!

Vinn ett helt gratis Solvit Sta-put fullt skydd PET SOFA Protector för hundar eller en solvit sta-put förstärkt husdjursmöbelskydd för katter!

Skydda din soffa från päls såväl som de skarpa klorna! Lämna bara en kommentar nedan, så kan du vinna en gratis Solvit Sta-Put Full Protection Pet Sofa Protector eller en Solvit Sta-Put Bolsted Pet Furniture Protector från 1800petmeds! Två vinnare kommer att väljas slumpmässigt onsdagen den 19 september 2018, så alla som deltar har en möjlighet att vinna! Det kommer att finnas en övergripande av två (2) vinnare. (Begränsat till invånare i USA) Stor tur!

Grattis till ritvinnarna, Kelsey K samt Thelma H. ​​Leta efter ett e -postmeddelande från oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *