Category

Bella talar om Googling: Lågkostnad Spay/Neuter för dina husdjur

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwitterTwitterShare till PinterestPinterestInterestShare till Moreaddthismore7

En av de sorgligaste verkligheterna i världen är att det finns fler husdjur än det finns hem för dem. Begreppet Spay/Neuter är inte nytt, det är bara inte viktigt för tillräckligt många människor. Visst bör kostnaderna inte vara ett hinder eftersom det finns så många billiga och kostnadsfria program tillgängliga över hela vårt land. Bara Google “Low Cost Spay Neuter” så ser du vad jag menar. Jag googlade “Low Cost Spay Neuter Los Angeles County” och på den första sidan fanns det 10 matcher. Vissa är baserade på inkomst och är 100% gratis; Vissa städer tillhandahåller certifikat till inkomstkvalificerade husdjursägare. I California City i Kern County CA är det gratis för hundägare som är invånare i staden. Vissa veterinärer erbjuder faktiskt priser som är bättre än lågkostnadsprogrammen; Du behöver bara låta fingrarna ringa.

I mars i år samarbetade Heigl Foundation med Cal City Pet Clinic för att erbjuda gratis spay- och neutertjänster till hundägare som är invånare i California City, (Kern County) CA och boka utnämningen genom Heigl Foundation på 323-798 -4101.

Spay Neuter -projektet i Los Angeles erbjuder tre klinikplatser i Los Angeles Area som tillhandahåller lågkostnad Spay Neuter och vaccintjänster för hundar och katter. Det finns ett hotline -nummer på deras webbplats för att ringa för att ställa in möten och informativa videor om ämnet. De har rabatterade priser för familjer som kvalificerar sig baserat på låg inkomst, så ring dem för att ta reda på vad du behöver ta med dig för att kvalificera sig. De accepterar också kuponger och kuponger som är tillgängliga genom staden Los Angeles.

Angeldogs Foundation driver en stor lastbil som är deras mobila spay- och neuterklinik. De åker till olika platser i Kern och Los Angeles län. Det finns en kalender på deras webbplats med deras schema och deras telefonnummer för att ställa in möten. Några av städerna i Los Angeles County erbjuder också kuponger och kuponger, och Angeldogs kommer att berätta hur du får dem. Här är en bild av deras lastbil:

Angeldogs erbjuder, förutom låg kostnadsspay och kastrera, mikrochipping och vaccinationer som jag fick spendera några minuter på att besöka Angeldogs team när de var i Pomdale förra söndagen:

Oavsett om du har en renrasig eller ett husdjur med blandad ras, finns det bara inte tillräckligt med hem för alla valpar och kattungar som är födda varje år. Jag vet att på grund av mitt frivilliga arbete med södra Kalifornien Pomeranian Rescue är människor alltid förvånade över att få veta att även renrasiga Pomeranians kan hamna i djurskyddet. Det är fel att låta ett husdjur producera oönskade avkommor som så småningom hamnar i skyddsrum, och tyvärr avlivas på grund av överbefolkning av husdjur. Snälla bidra inte till problemet genom att låta ditt husdjur ha till och med ett kull.

Jag har pratat om tre källor till lågkostnad spay och kastrera som är lokala för mig; Samma typer av källor finns i praktiskt taget alla stad i USA, och internet gör det mycket enkelt att hitta dem mycket enkelt om du vet hur du ska google! De kan ha olika namn, men börjar med att googla “lågkostnad Spay Neuter” och internet kommer att göra resten för att hitta matcher som är nära dig.

Bella är stjärnan i Petmeds TV -reklam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *