Tyst husdjursavlar som sällan skäller: små hundar som skäller mindre

Tystaste husdjursaver

Hundar skäller inte; Det finns inget att avvisa detta. Ändå kommer du att upptäcka några stammar som har visat sig vara lugna och fogliga jämfört med sina egna, ska vi säga “chattiga” motsvarigheter. Vi har samlat lite husdjursuppfödningar populära för deras tystnad. Få av de allra bästa fredliga hundrasraserna finns där.

”Det är bara det mest fantastiska att njuta av en valp, är det inte? Det producerar våra kontakter med individer ser lika tråkiga ut som en skål med havregryn. ”

– John Grogan

Den här linjen sammanfattar ganska mycket vad det är för att dela ditt eget liv med ett husdjur. Det finns bara så mycket awesomeness fylld till att en person pälsvän, fyrbenad varelse, som varje minut som tillbringas bara lämnar oss att hackat längre.

Tyst husdjur av hundraten avlar information

Nu när du har landat den här webbplatsen är den typ av säkrad så att du är på jakt efter lite valp, snarare en som enkelt skulle kunna online i en lägenhet.

En annan belöning är om han kommer ut ur en belastning som inte skäller en hel del, liksom att minimera chansen för en strid med alla grannar.

Du skulle gärna förstå att stammar som dessa finns, liksom vi på samma sätt profilerar dem.

Om du försöker lägga till en ny päls kompis till ditt hem och ha en kompis som inte riktigt skäller är ett stort behov av din, är denna skiva idealisk för dig! Titta på de tio raserna under som är en av de tystaste valpraserna.

Tystaste husdjursraser

Innan vi flyttar, kom ihåg att varje husdjurshund har sin karaktär som kan vara i lineupen, eller en detaljerad avvikelse med hjälp av stamspecifikationerna.

Därför anses raserna här normalt vara mycket mer snarare jämfört med de andra – men inte bli förvånad när du upptäcker att din valp gillar att säga sig relativt ofta. Njut av ditt husdjur för vad han än är, snarare än att vara koncentrerad på bara en kvalitet.

Oavsett om du bor i en lägenhet eller lägenhet eller bara föraktar fyra undantag som vikar (vi tittar på dig personligen, Beagles), blir det ett lugnt valp.

Håll dig fast vid de mindre uttalade raserna såväl som att du inte är så benägen att ha en 101 Dalmatians -Fashion Twilight Biting -inställning i dina händer.

Bernese Mountain Pet Dog – Tystaste husdjursraser

Ursprungligen en fungerande ras som finns på japanska gårdar, de mycket mer milda jättarna fungerar bra med unga hushåll sedan sin egen jämn natur. De kommer dock att spela favoriter, men ofta kopplas till en enda privat.

Cavalier King Charles Spaniel – Tystaste husdjursraser

Det finns en anledning till att Charlotte hade en i kön och staden. Leksaksrasen attribut i Shape City som bor till vissa t: tyst, vänlig såväl som (uppenbarligen) vansinnigt bedårande.

French Bulldog – Peaceful Pet Dog Breeds

En annan lycklig plattbor, Frenchies kräver inte mycket övning bortsett från kraftfulla promenader. Deras livliga natur intygar inte i skällande.

BULLDOG – Fredliga husdjursraser

Exakt samma gäller för den engelska modellen. De nötare valparna rör sig inte så bra ofta eftersom de är helt nöjda med att bevara snoozing på soffan.

Basenji – Peaceful Pet Dog Breeds

Basenji förstås som den ”barklösa valpen”, dock är rasen inte helt stum. Om de väljer att prata, gör hundarna udda ljud som verkar som jodlar.

Borzoi – Peaceful Pet Dog Breeds

Kennelklubben beskriver dem som ”tyst och kattliknande”, ändå sticker Borzois ut med högre metoder än du. De gråhundliknande hundarna kan uppnå hastigheter så mycket som 40 km / h när de börjar sprint!

Scottish Deerhound – Tystaste husdjursraser

Att stå nästan 3 fot vid axeln, på samma sätt kommer en skotsk hjorthund inte i form på ditt knä, men den höga hunden kompenserar för detta med en värdig såväl som mjuk karaktär. Deras energimängder mitten av vägen indikerar att de kan njuta av en stor galopp utanför, följt av en långvarig vila.

Mjukbelagd vete terrier-tystaste husdjur av husen

Vetor kommer att skälla vid behov, men producerar vanligtvis deras existens som kallas det som förstås som ”Wheaten Greetin”: en passionerad hej där med massor av hopp.

Shiba Inu – Peaceful Pet Dog Breeds

Medan de är mycket vanligt kallade en medlem av deras föredragna doge meme, kommer Shibas inte att nämna ”Far Wow” när som helst snart. Hanningarna förblir relativt mamma – tills de deltar i det intermittenta ”Shiba -ropet”

Australian Shepherd – Tystaste husdjursraser

Livligt såväl som glödande, Aussies som en stam som verkligen är etablerad främst från USA. Även herdarna kommer att varna sina ägare som behövs, men de kommer sannolikt inte att börja skälla upp en storm.

Irish Setter – Peaceful Pet Dog Breeds

Betterare surfar hundar, kanske inte skyddar hundar, som ett resultat har deras vokaliseringar en tendens att följa kostym. De rödbelagda skönheterna hAve en hel del energi, ändå extremt stora natur att starta.

Shih Tzu – Peaceful Pet Dog Breeds

Shih Tzus bodde historiskt med kinesisk litterär, men de är ändå mycket mer än glada över online på din ödmjuka bostad. De glada valparna har mycket mer än en miljon års kunskaper som företag, så de är expertrumskamrater.

Glen of Imaal Terrier – Tystaste husdjursraser

Om du gillar Terriers mettle ändå kan göra med lite mindre, um, excitabilitet, är denna mildare ras idealisk för dig. Glens har fortfarande den kraftfulla andan i åtanke, men leker med den något svalare (och mycket tystare) när en person är på väg.

Saluki – Fredliga husdjursraser

De är oberoende (dvs något tuffa att träna), men ett ord som inte beskriver Salukis är högt. Till och med de snabbfotade hundarna sprint till höga priser, liksom deras engagemang för sina ägarrankningar som bland de allra bästa egenskaperna.

Rhodesian Ridgeback – Tystaste husdjursraser

“African Lion Dogs” får höga märken sedan deras tempers, atletik och heta natur. Hårtillväxt från det motsatta ledarskapet är det som producerar signaturtypen längs ryggraden.

Newfoundland Dogs – Peaceful Pet Dog Breeds

Newfoundlands är både söta, individuella och hängivna hundar som använder en rik bakgrund av svårt arbete och engagemang för mänskligheten.

Newfies förvärvar sitt namn på den kanadensiska ön där de till en början uppföddes såväl som där när nära fiskaren förlitade sig på dem för farligt vattenimport. Dessa milda ”mormor” hundar skäller sällan om det inte är nödvändigt!

Cavalier King Charles Spaniel – Tystaste husdjursraser

Cavalier King Charles Spaniel är namnet på den brittiska adeln såväl som populär för deras steg med strömdispositionerna till livstid.

Cavalier King Charles Spaniels söker regelbundet efter en troliga i parken eller snugglar på soffan, liksom de sällan åstadkommer en kunglig krångel – bara skällande när de avvisas tjänsten av sin gynnade domstol.

Greyhound – Peaceful Pet Dog Breeds

Greyhounds kommer att vara planetens snabbaste hundras, liksom deras arv på samma sätt går tillbaka till Egyptens faraoner cirka 5 000 decennier tillbaka. Även om Greyhound ofta levererar paus, såväl som dessa hundar blomstrar när husfamiljens husdjur och knappt någonsin gör ett fast.

Great Dane – Fredliga husdjursraser

Hur i världen blir en tysk stam kopplad till Danmark? I alla typer av händelser är vi såväl som det spelar ingen roll. Dessa autentiska ”milda jättar” som är kända för att skydda sitt eget hus och gillade är bland de tystaste stammarna.

Kinesiska Shar Pei – Tystaste husdjursraser

Shar-PEI är en utmärkt stark, anmärkningsvärt lojal, liksom anmärkningsvärt rynkigt som insekt av en stam. Kinesiska shar-peis har varit zenliknande valpar som knappt gör ett ljud om det inte är att släppa ogynnsamma barkar för att varna sina hushåll till ett blivande hot.

Japansk haka – Fredliga husdjursraser

Känd för hans eller hennes ”utseende av förvåning” samt att vara perfekta ”inomhus” följeslagare. Japansk haka kommer också att kallas att vara tydligt ”katt” för sin egen graciösa och vanligtvis fredliga natur.

Basset Hound – Peaceful Pet Dog Breeds

Basset Hounds betydande näsa är nu en toppnotch SAR -ras. Lägg märke till att liksom bulldoggen kan detta likaså vara hård och ledig.

De gillar att lata sig, dessa hundar, också kommer inte att bry sig mycket om att vara en sappig, skrikande valp i deras folks fötter. Fantastiskt för människor som söker efter en lugn och lugn följeslagare, istället för en som alltid är upptagen med el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *