Bygg din Grooming -webbplats i en dag

av Melanie Haber
28 september 2015
På denna dag såväl som ålder av teknik, om du inte har en webbplats saknar du ett antal chanser för att odla potentiella kunder. Enligt en undersökning 2012 av Yelp använder över 85% av konsumenterna webben för att leta efter regionala företag. Om du inte har en stark existens online saknas du potentiellt 85% av affärsledningarna. Kan du föreställa dig att försöka hålla ditt företag flytande med bara 15% av nya utsikter tillgängliga för att upptäcka dig?

Nu är den perfekta tiden att slutligen bryta ner och få en webbplats. Webbplatsleverantörer har producerat plattformar som är extremt enkla att använda, extremt billiga och kommer att göra dig stolt när du är klar. Du kräver inte längre att förstå exakt hur man komponerar kod för att ha en vacker, helt praktisk webbplats. Men om du känner att du helt inte kan producera din webbplats kan denna användbara information snabbt användas av alla typer av dina datakunskapsmedlemmar.

Men låt mig inte vilseleda dig; Att sätta en webbplats i en dag tar lite förberedelser innan du verkligen börjar bygga din webbplats. Först måste du välja en webbplatsleverantör. För det andra kräver du att organisera “7 musten för att gå på en webbplats” innan du börjar bygga.

Välja en webbplatsleverantör

Först på din lista är det att ta reda på vilken webbplatsleverantör du ska använda. Om du går till webbplatsen www.thetop10bestwebsiteBuilders.com får du grädden från grödan. Erbjudandena är relativt lika när du kommer in i framstegsdelen så att du vill basera ditt beslut om pris, enkelhetens användning, stilalternativ, service, support osv … (Observera att jag inte får incitament eller arbetar för någon typ av Webbplatsdesignerföretag).
Annonser

Jag har använt många av de listade webbplatsleverantörerna men eftersom det mest typiska problemet jag får från groomers är “hur mycket kostar det att utveckla en webbplats”, kommer jag att använda godaddy.com som mitt exempel eftersom de har ett av själva Bästa erbjudanden just nu. Om du har svårt att få fler kunder är kostnader för program en övervägande. Vid tidpunkten för att komponera denna artikel (juni 2015) har GoDaddy.com erbjudanden för företag med buntar som innehåller ganska mycket vad du kräver (domän, webbplats, e -post) för $ 1,00/månad*. (*Endast första året. Årsköp krävs.) Alla typer av erbjudanden är föremål för modifiering så att inte skjuta upp! En annan anledning till att jag valde GoDaddy är för deras fantastiska 24/7 support. Om det någonsin finns en oro eller oro får jag svar när som helst, dag eller natt. Gå dock till varje webbplatsleverantör på listan samt se vad som fungerar bästa för dig!

“7 must att gå på en webbplats”

Innan du kommer på Internet för att utveckla din webbplats finns det affärsinformation du kräver att du organiseras. Vanligtvis har jag sett företagare försöka såväl som att fylla i tomma ämnen när de arbetar på sin webbplats såväl som det vanligtvis har en hel del skrivfel, förvirrande information, eller bara är inte organiserad för att ge blivande kunder vad de de behöver. Om du är en groomer eller en stor skötselbutik måste din webbplats vara 100% professionell, informativ och välkomnande. Det bör få de blivande kunderna att stoppa sin bläddra och telefonsamtal dig för ett besök just då. Så sitta ner och fastställa att du följer informationen innan du startar din webbplats.

Vem är du?

På Välkomst- eller hussidan bör du alltid ha företagsnamnet, tagline och logotyp. Av program någon som har ett företag i allmänhet har ett namn för det har du dock en tagline och logotyp? En tagline är en fångstfras eller slogan, särskilt som används i marknadsföring som sammanfattar ditt företag i en mening. Till exempel “The Finest Bit Groomer in Austin” eller “Till din dörrmobilskötsel” eller “Näsa för att ta bort all rashundskötsel.”

Din logotyp (ett skylt eller stil för att bestämma din tjänst eller produkt) är viktig för varumärke. Varje gång någon ser din logotyp förstärker den vem du är såväl som vad du gör. (Har inte en logotyp eller vill ha en ny, ny design? Jag upptäckte en fantastisk webbplats som gör att du kan välja mellan faktiskt många artister för att utforma en expertföretagslogotyp som börjar på bara $ 5: www.fiverr.com. Denna webbplats är sådan En fantastisk resurs som du till och med kan upptäcka musiker på webbplatsen för att producera en jingel för ditt företag, producera visitkort, ställa in grafik för Facebook, Twitter osv … börjar till exakt samma låga pris).

Vad erbjuder ni?

Se till att du har en servicesida med en total lista över dina erbjudanden. Se till att du listar även de minsta tjänsterna du tillhandahåller eftersom det kan vara det som gör att du skiljer dig från dina konkurrenter. Allt som gör dig annorlunda kan vara det som förseglar affären. Det är lika mycket som du om du vill lista dina priser.

Vem är du?

Skapanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *