Leo The Bit Person

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore

Som jag har påpekat tidigare är Leo en frisk, 95 pund valp. Han var den största valpen i sin kull och är den största husdjurshunden i vårt grannskap. Många dagar är han normalt den största husdjurshunden i parken såvida vi inte har turen att se en fantastisk dansk, St. Bernard eller annan större ras. Med tanke på att han var ungefär tio månader gammal har vi sällan stött på hundar som är större än Leo. Som ett resultat har vi en husdjur som tror att han är en av bitarna.

Det kan vara bedårande när din personstora husdjurshund tror att han är en tekoppvalp tills han fattar ett beslut att hoppa på dig. Trots sin storlek gillar Leo att spendera högkvalitativ tid på att sitta i någons knä eller ta en tupplur ovanpå dig. Han kan bara inte hjälpa sig själv (jag kan motivera det också!). Leo är också fantastiskt att lägga sin fulla vikt på alla personer som ger honom de stora skraporna. Så snart Leo börjar få husdjur, lutar han sig alltid, rumpa först, i benen och tigger om mer.

Det är alltid roligt att se Leo interagera med små hundar. Även
Även om han tornar sig över dem blir han alltid olycklig när de springer bort från honom.
Tyvärr kommer han aldrig att förstå hur det känns att ha en husdjur trippel hans
Storleken som barrelar direkt mot honom, så han kommer aldrig att förstå varför de små hundarna
springa. Ibland finns det en handfull små hundar som inte är livrädd för Leo
Och de kommer att spela! Men med tanke på att Leos signatursteg är att sitta
På hans “motståndare” tycker jag alltid om honom noggrant för att se till att han inte gör med en hund
Det kunde inte hantera det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *