Category

[Ny produkt] Catego för katter

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore8

Loppor såväl som fästingar kan upptäcka din katt när som helst, men översta säsongen för många av Amerika är från juli med oktober. Till och med hemkatter är i riskzonen, eftersom dessa små skräck snabbt tas in i ditt hus på skor, plagg eller produkter som kommer in från utsidan. När du är i ditt hem kan en angrepp snabbt bryta ut. Catego för katter är en snabbverkande, effektiv aktuell som bekämpar lopp samt fästing angrepp genom att döda alla livsstadier. Den allra bästa nyheten är att det är kostnadseffektivt och erbjuds utan recept!

Loppor på katter: Symtom att leta efter

Att hitta loppor såväl som fästingar på din katt kan vara mycket mer utmanande än att upptäcka dem på hundar. Feline päls är vanligtvis mycket tätare såväl som fuzzy i strukturen, vilket gör det enklare för dessa små skadedjur att grava och gömma sig. Eftersom många katter själv-brudar regelbundet är det enkelt att missa indikationerna på ett lopp- eller fästingproblem. Om du märker att din katt är alltför att repor eller tugga på specifika områden som magen, ljumsken eller basen på svansen, kan loppor eller fästingar vara orsaken. Vissa andra indikationer samt symtom på lopp- eller fästingproblem inkluderar:

Håravfall

Hotspots

Huvudskakning

Tuggtuggning

Små svarta eller röda områden på huden (lopp smuts, ägg, bitar)

Faror med att använda fel lopp- och fästingförebyggande på din katt

När du väljer en loppa såväl som kryssbehandling eller förebyggande är det viktigt att du bara använder en som produceras katter. Vissa husdjursföräldrar har gjort felet att antaga att de kan använda loppförebyggande för hundar i mindre doser på sina katter. Detta kan resultera i förgiftning, vilket kan vara dödligt. Vissa mediciner som är riskfria för hundar är giftiga för katter, även i små doser.

I själva verket specificerar många märken av hundlopp samt förebyggande av fästing i riktningarna att du bör hålla katter borta från hundar som nyligen har behandlats under en viss tidsperiod. Dessa anvisningar bör inte ignoreras, eftersom katter vanligtvis slickar, brudgummen samt nuzzla andra husdjur.

Symtom på lopp såväl som förgiftning av kryssmedicin hos katter inkluderar droolning, skakning/skakningar, kramper, häpnadsväckande, kräkningar, diarré och/eller andningssvårigheter.

Catego för katter avslutar lopp- och fästingproblem

Skydda din katt eller kattunge från loppor såväl som fästingar (liksom den sjukdom de bär) med Catego för katter, en utan disk, plats på loppbehandling som är både riskfri och prisvärd.

Denna lättanvända aktuella lopp såväl som fästingförebyggande formuleras särskilt för katter såväl som kattungar som väger över 1,5 kg samt över 8 veckors ålder. Det uppnår 97% effektivitet när det gäller att döda vuxna loppor inom bara 3 timmar efter applicering, döda alla loppor, loppägg samt lopplarver inom 6 timmar efter appliceringen.

Catego dödar också alla livsstadier av bruna hundfästingar, amerikanska hundfästingar, Lone Star -fästingar och hjortfästingar vid kontakt. Detta hjälper i sin tur att skydda din katt mot fästingburen sjukdom såsom Lyme-sjukdom, cytauxzoonos, hemobartonellos, ehrlichios, babesios, samt anaplasmosis.

Som en extra fördel dödar Catego för katter att tugga löss på katter såväl som kattungar. Att tugga löss på katter kan resultera i liknande symtom som loppor, men är inte så enkelt att se. Därför tillhandahåller Catego ett extra lager av säkerhet som många andra kattloppbehandlingar inte gör.

Catego för katter inkluderar en kraftfull kombination av dinotefuran, fipronil, samt pyriproxyfen i en lättanvänd applikator. Applicera bara på huden på basen av baksidan av din katt (eller kattungens) huvud enligt de slutna riktningarna. En applikation skyddar ditt husdjur under en hel månad. Catego erbjuds i ett 3 -paket för hela 3 månaders skydd, eller ett 6 -paket för 6 månaders skydd. Inget recept behövs för att köpa Catego för katter, så att du kan komma igång omedelbart.

Vinn helt gratis katego för katter!

Gör ditt kattkrav Catego för katter? Lämna bara en kommentar nedan för en möjlighet att vinna en helt gratis 3-månaders utbud av Catego för katter från 1800 petmeds!

En mästare kommer att väljas slumpmässigt, så alla som deltar har en möjlighet att vinna! (Begränsat till invånare i USA) Mästaren kommer att avslöjas onsdagen den 12 juli 2017! lycka till!

Grattis till vinnaren, Sherry K! Vi skickar ett e -postmeddelande med detaljer för att förklara ditt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *