Category

Leo vs The Crate

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore8

Mer som lådan såväl som oss kontra Leo. Jag skulle inte säga att den allra första natten gick helt smidig, men Leo grät bara fyra gånger under natten, liksom han inte blev av med i lådan, så jag skulle ringa det en framgång. Vi satte lådan i vårt sovrum vid foten av sängen och spelade en lugnande hund som verkar spellista från Spotify hela natten. Vi fyllde lådan med en snuggle kompis, valpfilt, tugga leksak samt pittig leksak.

Men för att vara ärlig tror jag att vår räddande nåd var snuggle vän min chef (tack !!!) föreslog att vi skulle få för honom. Det är lite fylld hund med ett batteridrivet hjärta som slår i 8 timmar. Du kan också lägga ett varmt paket i det som varar 12 timmar. Det förväntas påminna honom om sin mamma. Fram till idag använder vi Snuggle Buddy, liksom Leo gillar det! Han gillar att ligga ovanpå det när det är sänggåendet.

Nästa dag, i ansträngningarna att fortsätta lådan, matade vi honom hans frukost i lådan, vilket han inte tycktes ha något emot. Han var troligen bara nöjd med att få lite mat. Senare på dagen försökte vi att sätta honom i lådan igen (med massor av godis såväl som “bra pojkar”) efter en pottavbrott, liksom det inte gick bra. Alls. Leo var 100% olycklig, liksom vår söta, fridfulla valp gick in i fullt gnällande, gråtande och stönande läge. Så småningom tystade han och gick bort.

Nu, en vecka senare, är det ganska hit eller miss med lådan. I vissa fall kommer han gärna att gå in och hålla sig tyst, liksom andra gånger han kommer att gnälla lite. Den andra natten gick han verkligen i lådan själv och nöjde sig med en tupplur! Det krävde all vår återhållsamhet att inte hoppa av glädje för att inte rila upp honom igen.

Det handlar om bitarna i vårt hus nu. Vi är hoppfulla Leo fortsätter att se hans låda som en riskfri fristad som han kan gå till när han vill.

Hur lång tid tog det dig att låsa din hund? Låt mig förstå i kommentarerna nedan!

hundbeteenden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *