Ditt husdjur kan vara 1-800-PETmeds nästa husdjurs-TV-stjärna!

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore25

Har du haft Petmeds TV -reklam och tänkt, “Mitt husdjur kunde göra det”? Efter att ha vunnit vår TV -stjärntävling och presenterats i vår TV -reklam förra året blev Bella Pomeranian en hundkändis. Nu har ditt husdjur en chans att bli en stjärna precis som Bella genom att delta i vår nästa Pet TV -stjärntävling. Och vi använder några fantastiska priser:

Grand Prize: En fyra dagars/3 nattresa till Fort Lauderdale, FL, inklusive flygbiljetter, hotellboende och marktransport för vinnaren, det vinnande husdjuret och en gäst. Vinnaren får också 1 000 dollar att spendera pengar och det vinnande husdjuret kommer att ha chansen att presenteras i en kommande 1-800-Petsmeds reklam!

Första priset: En livstidsförsörjning av lopp- och fästmedicin för ett vinnande husdjur.

Andra pris: Ditt val av en husdjursutrustningsprodukt.

Innan hon vann var Bella redan en dedikerad pombassador för Pomeranian Rescue, och hon har gjort oss nöjda som Petmeds TV -stjärna. Bellas mamma berättar för oss,

Om Bella kunde tala vet jag att hon skulle säga att hennes tid som Petmeds TV -stjärna har varit den mest speciella tiden i hennes liv och har gett henne Pawrents några riktigt fantastiska minnen. Bella använde sin kändis för att lysa rampljuset på räddning och skyddshundar, hundar som arbetar i brottsbekämpning, militären, som hjälper hundar och hundar som hjälper till att samla in pengar för välgörenhetsorganisationer som hjälper både människor och andra djur. Det har varit en e-biljettresa för oss som familj.

Hur deltar du i ditt husdjur i vår tävling? Det är lätt! Publicera ett fantastiskt foto av din husdjur eller katt på vår tävlingssida. Du kan också ange ditt husdjurs foto via Twitter eller Instagram genom att tagga ditt foto med hashtaggen #PetMedStVStar.

Anmälningar kan lämnas in till 28 november och omröstningsperioden är från 29 november till 14 december. Domarna kommer att välja vinnarna från de tio bästa fotona som fick flest röster. Anmälningar kommer att bedömas utifrån söthet, kreativitet och originalitet. Kom ihåg att varje husdjur bara kan skickas in en gång och se till att det bara finns ett husdjur på fotot.

Vinnarna kommer att tillkännages den 19 december. lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *