Daisy förbereder sig för alla hjärtans dag

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore5

Det är nästan alla hjärtans dag! Jag fick denna speciella passform bara för tillfället. exakt hur ser jag ut? Jag gillar särskilt axeln eftersom den har hjärtformade polka-prickar. Jag har fantastiska erbjudanden av tröjor, men det här är min extremt mycket första skuldra.

Du undrar kanske vad jag får för alla hjärtans dag. Jag förstår inte ännu, men jag hoppas att min speciella kompis Skeezix lägger ett ljud på det. Men inte en interaktionsring, bara en rutinring … med en gigantisk juvel på den!

Om jag inte får någon typ av bling i år kan jag alltid välja några välsmakande godis. Hej, mamma! Har du någon typ av godis där?

Ahhh, Chin Skritches, min favorit! Min momma är min sanna valentin.

Bara i situationen undrade du, Harley fick en speciell alla hjärtans dag. Han hoppas att kvinnorna tror att han är stilig, även om han inte använder någon typ av byxor.

Är du beredd på alla hjärtans dag?

Daisy den lockiga katten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *