AAHA: s VD Michael Cavanaugh utnämnde 2017 “Changemaker” av MeetingSnet

American Animal Hospital Association (AAHA) är nöjd med att tillkännage verkställande direktör Michael Cavanaugh, DVM, DABVP (C/F) Emeritus har utsetts till en “Changemaker 2017” Changemakerare ”Genom Meetings Industry Publication, MeetingSnet.

“ChangeMakers” är en årlig lista med 20 innovativa, hängivna, tankeledande yrkesverksamma som gör en skillnad i mötesindustrin. Cavanaugh valdes av MeetingsNet -redaktörer från en stor och mångfaldig pool av nominerade som samlades från läsare, branschledare och tidigare “Changemakers.”

Cavanaugh nominerades av affärsförbättringskonsultföretaget Velvet Chainsaw Consulting (VCC) för sitt tankeledning angående AAHA: s nya konferensmodell, Connexity.

“Vi var imponerade av Dr. Cavanaughs roll i AAHA: s beslut att ändra sin årliga konferens och ersätta den med en omklassificerad, uppdragsdriven, medlemsinriktad, ny konferensupplevelse,” sa VCC: s verkställande direktör David Lutz. ”Vi trodde att det var ett djärvt och modigt strategiskt beslut som sätter medlemmarna och yrket först. Mission-före-marginal affärsbeslut är sällsynta. ”

2016 tillkännagav AAHA planer på att övergå till en ackrediterad medlemsmodell. I överensstämmelse med detta fokus på ackreditering har AAHA och VCC arbetat nära för att utveckla en konferens för att bättre passa på ackrediterade medlemmars behov.

De två organisationerna avslöjade nyligen sina planer för den nya modellen-en unik, mycket intim och exklusiv upplevelse med en begränsad närvaro till endast 700 deltagare från AAHA-ackrediterade sjukhus-under AAHA NASHVILLE 2017 öppningssessionen.

“När vi går framåt, inser vi att hur vi engagerar oss i våra medlemmar behöver förändras,” sa Cavanaugh. “Vi ville skapa ett unikt utrymme för veterinärproffs att träffas och lära sig tillsammans, och resultatet var en strategisk, noggrant utformad och avsiktlig design som talar till framtiden för både vårt förening och vårt yrke.”

Termen “anslutning” kommer från idén om gemenskap och anslutning, sammanslagning som en. Connexity -konferensen kommer att förena kollegor för att hjälpa till att stödja kamrater, fira och forma yrkets framtid och inspirera nästa generation innovatörer och ledare. Konferensen kommer att fokusera på transformationsinlärningstekniker som inkluderar fältresor, fallstudiearbete, problemlösning av små grupper och andra upplevelser som maximerar inlärningen.

Alla “ChangeMakers” 2017 presenteras i juni -numret av MeetingSnet Tablet Magazine och Digital Edition.

För mer om aaha, besök aaha.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *