The Conscious Cat 2021 Holiday Gift Guide

Denna semesterpresentguide sponsras av deltagande leverantörer
och innehåller affiliate -länkar*

Välkommen till Conscious Cat 2021 Holiday Gift Guide-Din enda shoppingplats för alla katter och kattälskare på din semesterpresentlista! Årets guide har bara de bästa produkterna för katter och kattälskare på marknaden. Och ännu bättre: Många av de företag som presenteras erbjuder exklusiva rabatter till medvetna kattläsare!

Du hittar gåvor som sträcker sig från kattmöbler till leksaker till konst till produkter för ditt hem såväl som några presentidéer du kanske inte har tänkt på. Jag kan garantera dig att du hittar något att glädja varje kattunge och varje kattälskare i ditt liv. Och genom att köpa dessa produkter kommer du inte bara att få några riktigt underbara gåvor, du kommer också att stödja småföretag, många av dem går ur ägarnas hem.

Så ta en kopp av din favoritdryck och luta dig tillbaka och njuta av bläddringen av vår semestergåva. För att gå till en specifik kategori klickar du bara på den länken.

Guiden är bäst bläddrad med en katt eller två på knäet.

*FTC -avslöjande: Detta är ett sponsrat inlägg, vilket innebär att några av de företag som finns i detta inlägg betalade mig en reklamavgift. The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att ge ett sätt att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser. Den medvetna katten är också deltagare i flera andra affiliate -program. Detta innebär att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva. Oavsett mottagen betalning kommer du aldrig att se produkter eller tjänster på den här webbplatsen som jag inte heller använder eller skulle använda mig själv.

Om du klickar på någon av kategorinrubrikerna tar dig direkt till den kategorin.

Katttillbehör, möbler och leksaker
Katastrofala kattträd
Kittywhip trollkarlsaker
Kattkula
Martingale sele
HAUSHANTHER Toy of the Month Club
HASPANTHER -samling från Primetime Petz
Dezi & Roo
Meowfia filtade ull kattgrottor
Ren kul för katter
Catio Spaces Diy Catio Plans

Kattkonst och gåvor
Triple T Studios
Volana Kote Whisker Jewelry
Kärlek och över Cat Club
Kittycat Art Studio
Ädelstenskattarmband
Sammetkatten
Raphael Vavasseur Art Prints
Anpassade husdjursporträtt av Lili Diprima
Porträtt av djur

Hem, mat och hälsa
Petlibro fontän
Dr. Elseys ultra och katt lockar
Austinwood kattkudde
Assisi Loop and Lounge
Basepaws Cat DNA -test
WorksOwell 1TDC ™

Böcker och kalendrar
Texter från Mittens -kalendern
P.s. Jag älskar dig mer än tonfisk
2022 medveten kattväggskalender
Personliga kopior av Buckleys berättelse, purrs av visdom och tortitude

Katttillbehör, möbler och leksaker

Katastrofala kattträd

Den katastrofala kattträdkollektionen är specifikt utformad för att tillgodose ett brett utbud av personlighetstyper och integritetspreferenser. Varje design har tre viloplatser, var och en med sin egen integritetsnivå. Samlingen utvecklades under ett år och testades i hem med flera katter för att se vilka designelement som behövde justeras för att fungera bra för kattungar, vuxna katter och äldre katter. Overlook är den större strukturen och designades med flera katter i åtanke, med minst två rutter från varje viloplats, så katter känner sig säkra. Allt som ingår är helt avtagbart, tvättbart eller utbytbart.

Få 10% rabatt på alla förbeställningar till 11/25. Beställningar skickas 12/6/21.

För mer information och för att köpa, besök catastroficcreations.com.

Kittywhip Cat Toys

Vi valde dessa leksaker som vår 2020 -produkt av året. Ett säkert alternativ till att leka med sträng och band, dessa leksaker är gjorda med hantverk av hög kvalitet och ger otaliga timmar av njutning och utövande av jagning och “jakt” för din kattunge. Robust konstruktion säkerställer att denna kattleksak inte kommer att böja, bryta eller slitna som plastleksaker. Både graciös och rustik, denna eleganta patenterade design är ett välkommet tillskott till alla miljöer och är sakkunnigt handgjord i USA från 100% naturliga och hållbara material. De finns i olika modeller: en tunn bomullsladd, en läderkabel, ett tjockare sisalrep och en “junior” -version för små kattungar. Det finns en purrfect kittywhip för varje katt.

Exklusiv 10% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod CCPOY2020. Rabatt giltig 1 november till 25 december 2021.

För mer information och för att köpa, besök Kittywhips Etsy -butik.

Kattkula

Cat Ball® Cat Bed är designad för katter, välkänd för sin lutning att lura inuti gömställen och utformas för personer med kvalitetstyg som ser bra ut i hemmet. Cat Ball® är en hexagonal kattbädd med två öppningar, vilket ger katter de alternativ som de längtar efter. Cat Canoe® är ett långt och smalt bo med höga sidor som flexar för att passa din katt i olika sovlägen och hålla henne mysig och varm. Dessa innovativa kattbäddar ärOriginal design och tillverkas i USA med endast tyger och skum. De flesta av de använda tygerna är 100% bomullsutskrifter som kommer från välkända quiltningstillverkare. Redo att skicka och tillgängligt.

För mer information och för att köpa, besök TheCatball.com.

Exklusiv 10% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod ConsciousCat2021. Rabatt giltig till och med 25 januari 2022.

Martingale kattsele

Escape Artists Meet Your Match: Sleepypods unika, mjuka och andningsbara mesh kattvandringsdesign innehåller en mild martingale cinching -funktion för att förhindra flykt från selen och samtidigt påminna din kattunge att inte dra. Laminerat, trippelskiktet ger bättre hållbarhet och överensstämmer med kroppen, men är ändå strukturerad för att behålla sin form. Justerbar i nacken och bröstet för extra komfort och säkerhet. Tillgänglig i fem lysande färger ligger den verkliga skönheten i denna kattvandring i sin styrka. Hållbar men ändå lätt så att det inte väger ner ditt husdjur. Högpresterande komponenter och robusta sömmar tål dagligen användning. Färger tillgängliga: Midnight Blue, Pink Peony, Strawberry Red, Jet Black, Glacier Silver.

För mer information och för att köpa, besök

HAUSHANTHER Toy of the Month Club

Hauspanther gör några av de bästa kattleksakerna på marknaden, och nu kan du och dina katter njuta av nya leksaker varje månad när du går med i deras nya Toy of the Month -klubb! Varje månad släpper Hauspanther en exklusiv uppsättning av Cat -leksaker med begränsad upplaga som bara är tillgängliga genom klubben. Medlemmarna kommer att få två eller tre handgjorda leksaker varje månad, tillsammans med andra små överraskningar. Du kan välja ett månad till månad eller registrera dig för ett 3, 6 eller 12-månaders förbetalda prenumeration och spara. Alla prenumerationer inkluderar gratis frakt i USA.

För mer information och för att registrera dig, besök HAUSPANTHER.

HASPANTHER COLLECTION BY Primetime Petz

Hauspanther -samlingen av Primetime Petz vänder sig till en kattens naturliga instinkter att klättra, repa, vila och spela. Designad av Hauspanther -grundaren Kate Benjamin, dessa prisvärda, enkla att montera bitar passar in i alla dekor. Fira din kärlek till katter utan att offra din känsla av stil.

För mer information och för att köpa, besök Hauspanther på Amazon.

Dezi & Roo Cat Toys

Ett annat byte varje dag! Ström din Kittys inre jägare med Dezi & Roos utbytbara Wiggly Wand -fästen. Varje bilaga är utformad för att efterlikna en annan typ av kriter för att uppmuntra en naturlig byte-drive. Använd en annan varje dag och håll tristess borta. Dezi & Roo hjälper husdjursföräldrar att hålla sina inomhuskitties aktiva, engagerade och underhållna med purr-oduk designade av en kattveterinär som talar flytande katt. De tar med utomhusäventyr till inomhuskatter!

För mer information och för att köpa, besök

Meowfia filtade ull kattgrottor

Ge din katt gåva av premiumkomfort med en Merino Wool Cat Cave från Meowfia. Varje kattgrotta är noggrant handgjord från 100% helt naturlig ull av hantverkare i Nepal. Med hjälp av en gammal tillverkningsteknik som kallas filtning formas varje kattbädd med endast tvål, vatten och tryck. Helt fri från hårda kemikalier och syntetiska. Säker för din katt, din familj och vår värld.

För mer information och för att köpa, besök Meowfia på Amazon

Ren kul för katter

Ren kul för katter är en interaktiv leksak som stimulerar din kattens naturliga instinkt att dölja, jaga, stjälka och stöta. Denna patenterade mångsidiga produkt är utvecklad av en kattvakt och gör gamla leksaker nya igen och håller lektid intressant.

För mer information och för att köpa, besök SheerFunforcats.com. Ren kul för katter finns också från Amazon.

Catio Spaces Diy Catio Plans

Håll din katt säker och lycklig utomhus i en catio! Det är lätt att bygga en med Catio Spaces prisbelönta DIY-catioplaner för ett fönster, däck, uteplats eller trädgård. Varje plan innehåller en material- och verktygslista, steg-för-steg-instruktioner, diagram och tips för ett framgångsrikt projekt. Spara tid och pengar genom att bygga upp det själv eller anställa en snickare. Catios kan målas och dekoreras för att passa din kattens fantasi. Besök Catio Spaces webbplats för foton och inspirerande designidéer.

För mer information och för att köpa, besök catioutrymmen.

Exklusiv 10% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod ConsciousCat10. Erbjud bra till och med den 31 december 2020.

Kattkonst och gåvor

Triple T Studios

Handla trippel T -studior för kattinspirerade handväskor, smycken och kläder för kattälskare. Handla också kattbäddar och leksaker för Kitty. Kolla in de nya Holiday Cat -handdukar, dukfack och nattlampor för att lägga till lite glad till ditt hem. Triple T Studios stöder Big Cat Conservation Projects inklusive Lion Guardians Project, Cheetah Conservation Fund, Panthera och Select Inhemska Cat ideella organisationer.

För mer information och för att köpa, besök.

Exklusiv 20% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod ConsciousCat20. Koden löper aldrig ut.

Volana Kote Whisker Jewelry

Volana Kote (AKA Jen Glick) är en Delaware -baserad smyckesdesigner som skapar underbara bitar som innehåller naturligt fallna kattviskare. Jen har alltid räddat sina katter. “De ger lycka till,” säger hon. Hon har också designat smycken så länge hon kan komma ihåg, och en dag började hon integrera whiskers i sina mönster. Hennes underbara bitar sträcker sig från halsband till örhängen till armband. Hon erbjuder också nyckelringar, manschettlänkar och slipsklipp. De flesta bitar finns med ett val av olika metaller.

För mer information och för att köpa, besök Volana Kotes Etsy -butik.

Kärlek och över Cat Club

Kärlek och över Cat Club är inspirerad av en kärlek till katter som går utöver. Deras uppdrag är att hjälpa dig att älska dig själv som du älskar din katt! Deras linje med egenvård och extra lugnande produkter har blandningar av organiska och biodynamiska blommesessenser. De erbjuder också kuddar, kattmattor och leksaker, kläder och mer, alla handgjorda av kattälskare för kattälskare,

För mer information och för att köpa, besök kärlek och över Cat Club.

Exklusiv 15% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod Allegra15. Rabatt giltig till och med 15 december 2021.

Kittycat Art Studio

Laura Anglemoyer, konstnären bakom Kittycat Art Studio, skapar vackra och unika handgjorda kattartiklar som sträcker sig från ornament till bildramar till matskålar och mycket, mycket mer.

För mer information och för att köpa, besök Kittycat Art Studios Etsy -butik.

Exklusiv 10% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod CCAT10 vid kassan. Giltig till och med 31 december 2020.

Ädelstenskattarmband

Handgjorda från äkta ädelstenar med en stark, robust kvalitetssträngsladd och 8 mm pärlor, dessa armband finns i många olika kattfärger. Gratis oss frakt på alla beställningar.

För mer information och för att köpa, besök ModeCraft på Etsy.

Sammetkatten

Handgjorda i Kanada från mjuk sammet, med lysande ögon och diskett fyllning av polyesterfyllning och några fyllningspellets för vikt och posering, kommer dessa katter i en enorm mängd olika färger och kommer säkert att få ett leende var du än placerar dem.

För mer information och för att köpa, besök sammetkatten på Etsy.

Raphael Vavasseur Art Prints

Raphael Vavasseur har ett unikt sätt att fånga katter i all sin skönhet. Hans passion för och fascination för katter kommer igenom i varje målning. Alla hans målningar är tillgängliga som konsttryck och skickas över hela världen i noggrant skyddande förpackningar.

För mer information och för att köpa, besök Raphaels Etsy -butik.

Anpassade husdjursporträtt av Lili Diprima

Lili Diprima skapar nyckfulla anpassade husdjursporträtt från fotografier. En tidigare grafisk designer lanserade hon sin Etsy -butik 2013 och har skapat mer än 5000 anpassade porträtt sedan dess.

För mer information och för att köpa, besök Lili DiPrimas Etsy -butik.

Porträtt av djur

Konstnären och författaren Bernadette Kazmarski har målat anpassade porträtt av husdjur i över 30 år, inspirerad av sin egen familj av räddade katter. Förutom sina anpassade porträtt skapar hon också unika handgjorda gåvor dekorerade med sin kattkonst och fotografering som trädgårdsflaggor, totes, platsmattor, målade skyltar, votes, minnessakor och mer. Och bäst av allt, kattmodellerna för hennes konst och foton är inte bara riktiga katter, utan katter som hon har räddat och främjat i sin 40-åriga karriär med att rädda katter och som supurvise henne dagligen för att vara säker på att hon producerar en kvalitetsartikel för dig .

För mer information och för att köpa, besök porträtt av djur.

Exklusiv 15% rabatt för medvetna kattläsare: Använd kod ConsciousCat15, giltig till och med 31 december 2020.

Hem, mat och hälsa

Petlibro Automatic Pet Water Fountain

Petlibro Automatic Pet Water Fountain håller din katt hydratiserad och frisk. Konstant cirkulation hämmar bakteriens tillväxt i botten av tanken. Ett 5-lagers filter och pump förhindrar hår, skräp och sediment från att komma in i pumpen eller vattenbehållaren. En 2.2L -reservoar ger en kontinuerlig leverans av rena, SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *