Category

Granskning: Molly and the Cat Café

Detta inlägg innehåller affiliate -länkar*

Om du älskade en gatukatt som heter Bob eller Oliver, katten som räddade jul, kommer du att älska Molly och Cat Café. Denna charmiga historia om en hemlös katt och ett litet kafé som kämpade för att stanna i affärer är ungefär lika hjärtvärmande som en kattbok får.

När två år gamla tabby, Mollys människa inte längre kan ta hand om henne, faller hennes värld isär. Hon är omhöjd med tre katthatande hundar och en människa som inte kunde bry sig mindre om henne, så en dag beslutar hon att lämna och tar sig till närmaste stad. Hon börjar förlora allt hopp om att hitta ett hem, tills hon välkomnas till ett varmt kafé. Liksom Molly är Debbie, kaféets ägare, också en outsider och hon är desperat efter att vända den kämpande verksamheten.

Den här boken är skriven i Mollys röst och kommer att dra dig in, dra i dina hjärtsträngar och få dig att rota för både Molly och Debbie. Den här söta historien kan få dig att riva upp en gång i taget, det finns till och med lite spänning, och precis när du tror att boken inte kunde bli bättre, finns det en överraskning.

Molly och Cat Café är tillgängligt från Amazon.

*FTC -avslöjande: The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom reklam och länka till produkter på Amazon. Detta innebär att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva. Jag fick den här boken från förläggaren. Att ta emot den gratis kopian påverkade inte min recension. Alla recensioner på den medvetna katten kommer alltid att återspegla min ärliga åsikt.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Molly och Pals “Bed On Top” Scratching Post: En långvarig favorit i vårt hus

Möt mig på Orlando Cat Café

En utcheckning till Orlando Cat Café

«Molly och Pals“ Bed On Top ”Scratching Post: En långvarig favorit i vårt hus
Assisi Loop -vinnare maj 2017 »

3 kommentarer till recension: Molly and the Cat Café

Rita säger:

15 juni 2017 kl 19:37

Jag har precis avslutat “Molly and the Cat Café” och tyckte mycket om det. Författaren gjorde ett beundransvärt jobb att skriva i kattens, Molly’s, röst, och det finns många bra lektioner att dra hela tiden, både mänskliga relaterade och husdjursrelaterade. Jag önskar bara att författaren hade gått ett steg längre och förespråkat för spaying/neutrering. Jag väntade på till och med ett omnämnande, men det kom inte. Sammantaget, dock en trevlig läsning. Jag skulle definitivt rekommendera det till mina kattvänner. ?

Svar

Janine säger:

19 maj 2017 klockan 8:25

Det här låter som min typ av bok. Jag gillade din recension.

Svar

Rudolph.A.Furtado säger:

19 maj 2017 klockan 04:47

Verkar som en utmärkt katthistoria som är mycket relevant med restaurangbranschen. Kattkaféer sprider sig över hela världen och till och med i min hemstad Mumbai finns det ett kattcafé

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *