Jag jagar ett mål

I tre försök har jag aldrig börjat eller slutfört ett maraton. Dessa försök inkluderade fyra uppsättningar av löparskor, mycket mer än 1 000 loggade mil, $ 180 på registreringsavgifter, $ 60 på en träningsklass, delad hamstrings, löpare knän, fotledsmärta, blåsor, nätter där jag sov mindre än fem timmar såväl som en försvagad stolthet.

Många har kört ett maraton, men jag förstår inte någon annan som har varit tvungen att sluta träna i tre olika 26,2 mil lopp sedan en skada. Med andra ord kommer jag bara inte att ge upp. liksom jag vill motivera andra att sträva efter sina drömmar, även när de upplever ”misslyckanden” på vägen.

En kollega löpare berättade för mig att det bara finns två utmaningar som hindrar någon från att slutföra ett maraton. Den allra första är en skada; Den andra börjar aldrig. Tja, mycket mer än två år tillbaka började jag något. Jag hade en dröm (och fortfarande gör) för att totalt ett maraton, liksom jag förstår en dag snart kommer jag att göra det. Förutom att även om skador har stått i min metod tillfälligt kommer de inte att hindra mig från det jag redan har börjat. Detta kan användas till alla typer av mål. Att aldrig starta är ett garanterat misslyckande. Annat än det, vad hindrar dig?

Att avsluta ett maraton är bara ett exempel på ett mål eller en dröm. Människor har alla slags mål av personliga skäl bara de kan förstå. Förutom om ditt mål är att börja ditt eget företag, komponera en roman, köra en upplevelse race, förlora 100 pund, utflykt världen eller gå i pension vid 35 års ålder, kommer det troligtvis att ta dig mycket mer än ett försök. Du kommer sannolikt att sluta arbeta minst en gång, såväl som många människor inte kommer att tro på dig. Annat än min pojkvän, en nonrunner som chockade mig med en GPS -njutning för min födelsedag, har få människor motiverat mig att fortsätta springa. Förutom annat än min husdjurshund som springer varje mil vid min sida, är ingen där för att skjuta mig ut genom dörren. Men det är OK, eftersom jag tror på mig själv. Förutom det är det som betyder mycket när du söker något du vill.

Det här är vad maratonträning har varit för mig, liksom jag förstår att alla har en dröm som denna de jagar.

(Se min tidigare publicera om maratonträning här.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *