Bra hundar, fattiga ägare: oktober 2011

Den allra första upplagan av stora hundar, fattiga ägare

Obs: Jag ser en hel del fascinerande hundägare. Jag kan försöka visa upp mina favoriter varje månad.

Vid ett adoptionsevenemang på en PetSmart. En del kille närmar sig mig såväl som min fosterhund Cosmo. Killen berättar för mig att han letar efter en extern vakthund. Cosmo skulle ha full flexibilitet utanför – inget staket – med vinst till garaget såväl som köket. Han berättar för mig att hemmet är på en hektisk fasadväg såväl som deras tidigare vakthund blev träffad av ett fordon såväl som “förmodligen vandrade av och dog.”

I en butik som heter Natural Pet Center. En kille finns i med en hektisk, överviktig retriever på en prong krage. “Är du beredd att se kattungarna?” Killen säger. Han upprepar detta ett antal gånger. Killen tittar runt och söker uppmärksamhet. Hans retriever drar honom till katterna som är adoption. Katterna är extremt oroliga. “Titta på kattungarna! Titta på kattungarna! ” Killen fortsätter att upprepa. Varje gång han säger detta skäller hans hund.

På lydnadsutbildningsklassen. En bit hunds ägare har en off -natt. Hunden är full av energi, liksom ägaren inte kan få henne att stanna på kommando. Han kan inte få hunden att ens titta på honom. I slutet av klassen berättar ägaren till hunden att hon inte kommer att äta middag den kvällen eller frukosten nästa dag eller middag nästa dag. “Kanske kommer hon att lyssna då,” berättar han för sin fru. Jag väntar för att se om han skämt, men jag tror inte att han är det.

Vid ytterligare ett adoptionsevenemang. Ett par går in med två stora hundar som inte är med på adoption. Hundarna drar såväl som utan kontroll och purar tungt. En hund går med de långsamma, hukande rörelserna som om han är beredd att ta en dumpning. Han är helt klart extremt upphetsad och nervös. Han fortsätter med att lämna en fin bunt mitt på golvet. Ägarna står där i minst fem minuter innan någon slutligen städar upp det.

På en promenad. Jag ser en Lady Park sitt fordon på ett stoppskylt. Hon lämnar sitt fordon igång. kommer ut. lämnar henne alltför upphetsad Yorkie i bilen. Hon sätter upp ett gårdsförsäljningsskylt. Hennes fordon blockerar all typ av trafik, för att inte tala om olagligt parkerade. Samtidigt tappar hennes hund såväl som att skrapa vid fönstren såväl som dörrar och studsar runt på platsen.

Vad är en hund att göra, ess?

Om du har en historia att dela, hålla den kortfattad (mindre än 100 ord) samt skicka till lindsay@thatmutt.com med ämnet “Bra hundar, fattiga ägare.” Eller lägg till den i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *