Category

Hur man gör en tasstryck julprydnad

jul är en tid fylld med familj och speciella minnen.

Ett fantastiskt sätt att inkludera ditt husdjur i denna speciella säsong är en julprydnad. Jag gjorde min egen mycket enkel, mycket personlig tasstryck prydnad med ett kit från Sculpey.

Sculpey är en lättanvänd lera som du kan forma, klippa, stämpla och sedan baka för att ha en långvarig, personlig minnessak.

Jag visste att jag ville ha en skiva av min husdjur Baxter’s Paw Print, så jag plockade upp ett Sculpey -kit i min lokala hantverksbutik. Det finns ett minneskit specifikt för familjens husdjur såväl som ett för spädbarn. Jag fick faktiskt Baby Keepsakes -kit, även om jag använde det för Bax! Endera måste arbeta.

SCUPLEY använder 20% rabatt på vad som helst i sin butik med kod: Mutt20

Företaget använder också en Paw Print Kit -giveaway till två lyckliga vinnare. Lämna bara en kommentar i slutet av det här inlägget för att komma in! Uppdatering: Giveaway har avslutats!

Använd kod: MUTT20 för 20% Offclick här

Mer om Sculpey Paw Print Kit

Satsen inkluderade allt jag behövde för att göra min prydnad: instruktioner, en ringform, en pennan för att skriva min hunds namn, ett band för att hänga den färdiga prydnaden, till och med en liten rullande stift för att platta leran.

Hur man gör din tasstryck julprydnad

Jag packade upp allt och knådade leran några gånger enligt instruktionerna.

Sedan plattade jag den i formen med fingrarna och rullade den några gånger med rullande stiftet för att bli den bra och slät.

Jag extraherade mycket försiktigt leran från formen. Det fastnade lite och jag var orolig för att sträcka ut den ur en bästa cirkel eller sätta märken på den släta ytan, men den höll sin form mycket bra.

Jag tyckte att jag hade gott om lera för att fylla formen. En del av det överfyllde kanten, så jag klippte av den och kastade den bort. (Även om jag önskar att jag hade tänkt att göra ett intryck av min dotters tumavtryck eller till och med ett annat tasstryck för vår katt, Ralph.)

Jag gled skivan på en tallrik för nästa steg: tasstryck. Jag hittade mitt offer älskade Baxter och avbröt hans tupplur genom att smälla tassen i leran.

Var inte blyg i smusningen. Du vill ha ett fantastiskt djupt tryck, så tryck din hunds tass in i leran assertivt. Bara om det fanns några rester från leran, torkade jag hans tassren med en våt torkning.

Baxter och hans sidekick inspekterade mitt arbete (den ena var mycket mer intresserad än det andra).

Sedan slog jag två hål genom toppen av skivan för bandet och inskriven Baxter namn med den medföljande pennan.

Jag gled prydnaden i ugnen och bakade den vid 275 grader i 30 minuter för att härda den.

Clay Paw Print Ornament visade sig bra!

Prydnaden kom ut stor och solid. Jag gängade bandet genom hålen och prydnaden var komplett.

Även om du ville anpassa ytterligare, kan du enkelt måla prydnaden med hantverksfärg.

Jag älskar att Baxter har sin egen speciella prydnad för trädet, och jag älskar till och med mycket mer än vi kommer att ha denna minnessak under många år framöver.

Beställ ett prydnadssats

Du kan köpa ett Paw Print -kit från Sculpey här. Använd Code Mutt20 för 20% rabatt på vad som helst i butiken. Klicka här.

Giveaway – Vinn ett tasstryckt julprydnadssats för ditt husdjur!

Sculpey ger bort ett tasstryckssats till två lyckliga läsare i USA!

Uppdatering: Giveaway har avslutats. Grattis till Melody och Janice P.!

Har du någonsin tagit din hunds tasstryck?

Låt oss veta i kommentarerna!

författare [author_image timthumb = ‘on’] https://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/12/julia-and-baxter.jpg [/author_image] [author_info] Julia Thomson skriver för det Mutt om husdjurshundbeteende och träning, arbetshundar och liv på hennes gård i Ontario, Kanada. Hon har en söt, avslappnad boxare mix med namnet Baxter. Hon är också en bloggare hemma på 129 tunnland där hon skriver om sina äventyr för att bo och DIY renovering. [/Author_info] [/författare]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *