Category

Nyårs avsikter

Ytterligare ett nytt år, ytterligare en omgång av nyårsresolutioner. Gå ner i vikt, äta hälsosammare, börja ett fysiskt fitnessprogram, tillbringa mer tid med hushåll och vänner, njuta av livet mer – det är troligtvis några av de mest framstående nyårets resolutioner på de flesta människors listor. De är också de resolutioner som troligtvis skadas i slutet av januari. Kanske är det dags för en förändring i medvetandet när det gäller nyårsresolutioner. Istället för att fatta resolutioner i år, varför inte sätta nyårs avsikter?

Betydelsen av avsikt, enligt Merriam Webster, är “ett beslut att agera på ett specifikt sätt”, medan betydelsen av resolution är “handlingen att fastställa.” Det finns en subtil skillnad, men en (avsikt) föreslår att vi verkligen är fast beslutna att göra något annorlunda, medan den andra (upplösningen) bara anger att vi har beslutat att modifiera något. Skillnaden från en vibrationssynpunkt är mycket högre än dessa definitioner antyder. Våra tankar ger vår verklighet. Lagstiftning om attraktion lär oss att som attraktioner som, så när vi fokuserar våra tankar på vad vi skulle vilja producera i våra liv, drar vi in ​​det till oss. Att sätta en avsikt är inget annat än att fokusera våra tankar på ett föredraget resultat.

Genom att använda exemplet med att vilja gå ner i vikt, snarare än att göra en upplösning på att gå ner i vikt, som fokuserar på den extra vikt vi försöker bli av med, är det mer meningsfullt ur en vibrationssynpunkt för att sätta avsikten att vi ‘ kommer att ha en hälsosam, smal kropp som känns bra. Världen skiljer inte mellan tankar om vad vi vill eller inte vill, den kommer att dra in det vi tror på. Så om vi fortsätter att tro på exakt hur vi inte vill vara överviktiga eller exakt hur vi kräver att minska de extra pund, kommer vi bara att dra in mer av det vi inte vill ha i våra liv – vilket, I detta fall är det extra vikt! Om vi ​​emellertid tror på exakt hur fantastiskt det kommer att känna att ha en hälsosam, smal kropp som känns bra och rör sig bra, har vi väl på vår metod för att uppnå vårt mål.

Nu är det inte för att säga att vi fortfarande inte behöver träna mer såväl som att äta rätt, men genom att sätta avsikten och fokusera våra tankar om det föredragna resultatet, kommer vi naturligtvis att vilja göra alternativen som är i positionering med vår önskan. Våra alternativ slutade med att bli “inspirerad handling” – handlingen att äta mycket bättre och träna mer kommer att känna som nästa rationella steg snarare än en strid eller ett jobb.

Vi har alla kraften att välja våra tankar. Det här nyåret, varför inte välja att sätta avsikter som kommer att sätta dig på vägen till framgång, snarare än att fatta beslut som är dömda att misslyckas?

Inslagskung

«Håll din inomhus katt lycklig
Honest Award »

3 kommentarer om nyårets avsikter

Animalartist säger:

2 januari 2010 kl 10:40

Och jag tror på mitt fall, eftersom jag är mer visuell än vanligt, visualiserar jag först och stöder sedan det med känslan och avsikten.

Svar

Ingrid säger:

2 januari 2010 klockan 08:08

Bernadette, visualisering kan definitivt hjälpa till med den här processen, särskilt om det är något som har hjälpt dig så bra som du tycker om att göra. Jag tror att nyckeln till visualisering är att förutom att visualisera vad du menar att skapa, kräver du också att kunna komma till “känslan” av det. Jag tror att det är känslan, mer än den enkla visualiseringen, som lockar det vi önskar.

Svar

Animalartist säger:

2 januari 2010 kl 02:45

Ingrid, exakt hur viktigt är visualisering i allt detta? Det verkar som om det är en del av det, men jag ser inte riktigt ordet såväl som vissa människor inte riktigt inkluderar det eftersom många inte visualiserar bra. Det är mitt enda sätt att uppnå, liksom jag verkligen finjusterade det med mina konstverk. Uppenbarligen har damen i den här videon vissa svårigheter med den.
b

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *