Hur man har mindre utsläpp och mycket roligare

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore4

Våren är mindre än 2 veckor bort nu. Vet du vad det betyder? NEJ! Det indikerar inte vårrengöring, åtminstone inte denna typ av rengöring, även om jag vet hur jag ska arbeta en svamp. I själva verket, efter att jag är klar med att torka ner räknaren kommer jag att be om en höjning av min ersättning.

Idag talar jag om en god gammaldags skötsel. Massor av katter tappar sin tjocka vintertime -kappa och kastar mycket runt denna tid på året. Utgjutning kan göra en stor röra så, såvida du inte gillar att se päls tumbleweeds rulla runt i ditt hem, rekommenderar jag regelbunden borstning, särskilt under tunga avfallsperioder. Dessutom känns det riktigt bra! Detta är mitt favoritverktyg, Furminator Deshedding -verktyget för katter. Det blir av med all den lösa, döda päls som samlas i pälsen. Tja, inte i min kappa på grund av att jag är en Devon Rex -katt och jag tappar knappast alls. Jag är speciell på det sättet.

Jag tänker mycket mer på Harley när det gäller dagens skötsel. Harley är en mycket mångsidig shedder: han lämnar sin vita päls på mörka färgade kläder och sin svarta päls på lättare föremål (och han lämnar sina leksaker över hela huset). Som ni ser var Harley lite chockad över att hitta sig själv i andra änden av Furminator!

Men när han insåg hur bra det kändes, började han njuta av det … lite för mycket. Rensa ner, Harley!

Mina rekommendationer är att vara grundliga och inte glömma att groom undervaken.

Harley har alltid varit lite bekymrad över att de mörka fläckarna på sin kappa faktiskt bara är smuts, så han är glad över att njuta av lite extra uppmärksamhet. Harley skulle ha det bättre om han tillbringade mindre tid på att spela och mycket mer tid på att sköta sig själv. Han är lite lat på det sättet.

Avfallskontroll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *