Category

Norwex Microfiber Pet Handduk och Pet Mitt Review

Dagens inlägg handlar om Norwex Microfiber Pet Handduk och Pet Mitt. Jag använder för närvarande båda produkterna med min 38-lb hund, Wally. Lindsay checkade också ut produkterna med sin hund, remy.

Wally gillar dessa mjuka, mikrofiberprodukter! Han har ett kärlekshatande förhållande med vatten och badtid. Han låter en lättnad suck när vattendomen är över och han får snuggla så mycket som en handduk!

Norwex producerar miljövänliga hushållsstädning, personliga och husdjursvårdsprodukter. Produkterna är gratis från skadliga ingredienser, och de är aldrig kontrollerade på djur.

Det här inlägget sponsras av norwex. Lär dig mycket mer om företagets husdjursprodukter här.

Jag är Barbara och jag skriver ofta för den mutten.

Wally med Norwex Pet Handduk & Pet Mitt

Vem är norwex?

Norwex är ett innovativt företag med norska rötter vars uppdrag är att “förbättra livskvaliteten genom att radikalt minimera kemikalier i våra hem.”

Företaget producerar miljövänliga produkter som är gratis från skadliga komponenter och kontrolleras aldrig på djur.

Norwex ger ett flertal saker som:

Handdukar och vantar
handtvätt
ansiktsmasker
schampon
lotioner
fläckborttagare
rengöringsmedel
Livsmedelsförvaringsbehållare
Lakan och örngott

Du kan se alla Norwex Pet-produkter här. Det är ganska imponerande! Deras produkter skulle göra fantastiska gåvor.

Alla norwexdukar är gjorda av mikrofiber som består av så mycket som 70% återvunna material. De är långvariga och fantastiska för någon individ med allergier och kemiska känsligheter, inklusive våra valpar (och kattungar).

Wally med Norwex Djurhandduk

Produkterna har ett antibakteriellt medel som kallas baklock som tillåter dem att självrätter sig inom 24 timmar och stoppa lukt från bakterier, mögel och mögelväxt.

Det indikerar att djurhandduken och Mitt kan användas flera gånger innan de måste tvättas! Om du självklart använder dem efter en oskuret doggie-romp i lera och de slutar bli otroligt smutsiga! Om det händer, kasta dem i tvätten idealiskt.

Norwex Microfiber Pet handduk

Norwex Djurhandduk är en lätt, ultraabsorberande mikrofiberhandduk som gör doggie torkning av en bris. Speciellt för valpar med en dubbelrock!

Beställ en handduk här

Handduken har inbyggda handfickor. Fickorna gör att hålla Wiggly Pups enkla och effektiva.

Dessutom, till skillnad från vanliga handdukar som blötläggs på nolltid, tar Norwex Pet-handduken lätt och torkar snabbt. Det gör det till ett fantastiskt sätt att hålla vatten från att sprutas någonstans när husdjuret försöker skaka av!

Eftersom husdjurshandduken tar i vatten så, det håller också våra valpar stora och varma. Den här funktionen är särskilt fördelaktig under årets chillier månader. Wally verkar verkligen njuta av den mjuka, varma handduken.

Den kommer i grafitgrå och procedurer 23.6 “x 39.4” (60 cm x 100 cm). Fantastiskt för alla storlekar pup! Lär dig mycket mer här.

Norwex Pet Mitt

Norwex Pet Mitt är lika mjuk som handduken och gjord av samma tar i mikrofibermaterial. Det är en Mitt du kan använda våt eller torr.

Remy med husdjuret mitt

Använd Mitt medan det är vått för att försiktigt lyfta smuts från din hund och torka ner smutsiga tassar vid dörren. Till exempel, efter en lerig promenad eller romp runt husdjursparken eller bakgården.

Använd torrt för in-mellan borstning sessioner för att avlägsna lösa hår. Eller att helt enkelt torka din hunds våta tassar vid dörren efter en snöig eller regnig promenad.

Beställa husdjuret mitt

Norwex Pet Mitt kommer också i grafitgrå och procedurer 8.7 “x 11.8” (22 cm x 30 cm). Det gör det till en utmärkt storlek även för Pet Dog Dads med manliga händer! Det har också sys mellan fingrarna för extra kontroll, och det kommer i form bara bra på handen, ditt ideal eller vänster.

Lär dig mycket mer om mitten här.

Skötselbeskrivning för Djurhandduken & Mitt

Handduken och Mitt kan gå in i tvättmaskinen, men tvätta dem inte med blekmedel eller tygmjukgörare. Som kommer att skada mikrofibermaterialet. De kan också gå in i torken, men utan torktumlare. Med tanke på att de torkar snabbt kan du också bara lufttorka dem.

Wally med Norwex Pet Mitt

Om de inte är starkt smutsiga, rengör dem helt enkelt med varmt vatten med lite diskmedel.

Varför rekommenderar jag Norwex Pet-produkterna

Miljövänlig. Jag är en sucker för produkter som är hållbara och mjuka på vår planet. Norwex Pet Handduk och Pet Mitt kontrollerar den rutan. Jag var också glad att se att min handduk och Mitt skickades inte i plastförpackningar!
Kvalitetsgaranti. Microfiber är ett långvarigt material som är utvecklat till sist. Plus det får jobbet snabbt och effektivt! Norwex använder en 100% uppfyllande garanti och återbetalning, ersätter eller byter felaktiga produkter inom 60 dagar efter inköpet. De har också en 2-årig mikrofibergaranti bortom regelbundet slitage.
Stil. Båda är ganska att titta på och deras eleganta grå färg passar in i någon hemdesign.

Remy med norwEx Pet Products

Nu när vi är mellan hösten och vintern här i North Carolina uppskattar jag särskilt båda produkterna och håller dem vid ytterdörren. På det sättet kan jag snabbt få tag på dem när Wally & jag kommer tillbaka från våra promenader och han behöver en snabb gnugga ner.

Jag använder också handduken för att torka honom när han kommer in från regnet i bakgården, och Mitt för att torka ner hans sandiga tassar. lätt som en plätt!

Vi får inte massor av snö här i centrala North Carolina, men när vi gör, kommer Norwex Pet Handel & Pet Mitt att vara tillgängliga, också!

Viktiga funktioner i Djurhandduken och Pet Mitt:

Designad med baklås antibakteriellt medel
Allergivänlig
Torkar snabbt
Innehåller så mycket som 70% återvunnet material
Gjord av premium mikrofiber
100% uppföljningsgaranti
Mjuk och bekväm
En storlek passar alla
Snygg design

Några nackdelar till Norwex Pet-produkterna?

Prispunkten för båda är lite på den brantare sidan med $ 40,99 för handduken och $ 21,99 för Mitt. Men med tanke på att de är skapade förra, kommer det dock att vara ett inköp på en gång i livet!

Det här är också inte riktigt en con men båda handduken och mitten är otroligt mjuka och plysch.

Det indikerar att de är tilltalande för hundar som gillar att riva upp fluffiga, texturerade föremål!

Jag rekommenderar att du inte lämnar dem inom räckhåll för valpar och vuxna valpar som gillar att strimla lyxiga saker.

Min pup är Wally en av dem! Och även om jag gör framsteg med sin impuls hanterar träning runt lyxiga “leksaker”, beror jag inte på honom 100% ganska än. Visst nog, han försökte glida bort med husdjuret Mitt, men tack och lov lyssnade han på min “lämna det” kommando och tappade det! Haha. Dumma pojke.

Var kan man köpa produkterna för din hund:

Om du vill fortsätta och köpa norwext-produkterna för din hund, kan du göra det här:

Få handduken
Få husdjuret mitt

Du kanske också gillar:

Norwex ansiktsmasker
PET DISCOLOR REMOVER
Microfiber badhanddukar för människor

För giveaways och diskonteringsräntor på Norwex-produkter, registrera dig för sin roliga Facebook-grupp “Polering till perfektion” här.

Tack för att du läste!

Är din husdjur hund intresserad av Norwex Pet-produkterna?

Låt oss veta i kommentarerna!

Barbara Rivers skriver ofta för den mutten. Hon är en blogger, råmatare och husdjursvamp och bevarar bloggen K9s över kaffe.

Relaterade inlägg:

Hur man badar en valp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *