Category

Boxer blandar trogna och lekfulla partners: 20 Boxer blandade raser

Det är utmanande att inte älska boxare, en ras som är väldigt svår att inte älska. Dessa hundar är kända för att vara dumma och kommer att hålla dig underhållen varje dag. Vi har en viss sammanställning av fantastiska boxareblandningar som kommer att smälta ner ditt hjärta.

Boxare är trogna följeslagare och älskar att vara vid sin sida. Boxare är intelligenta, lekfulla och högenergi. De känner sig trygga och skyddade runt andra hundar. De är lojala och kommer att göra allt för att skydda sina nära och kära.

Boxaren är en lekfull, kärleksfull och vänlig ras som har älskats av många familjer. De är en av de tio bästa populära hundarna i Amerika.

Boxer blandar hundraser

Boxaren är en populär ras att blanda med andra hundar i strävan efter den ideala rasen på grund av dess stiliga utseende, vänlig personlighet och obestridd popularitet.

Detta kallas en designerhund. Det kan beskrivas som avkommor från två renrasiga föräldrar. Dagens korta artikel kommer att fokusera på 20 designer raser skapade genom att blanda en boxare och en annan ras.

Även om hybridraser som är “efter design” har blivit mycket mer populära bland uppfödare under de senaste 20 åren, förblir många värdefulla blandningar i skydd över hela landet. Du kan hitta många boxare-blandade valpar i skyddsrummen om du är intresserad.

Dessa hundar måste utövas mycket och rör sig alltid. Boxare är också mycket intelligenta, så det är viktigt att underhålla dem mentalt med pusselleksaker eller utbildningsutmaningar.

Boxerblandningar

Det finns många Boxer Mix -alternativ. Många korsbruten boxarvalpar härstammar ofta från dem. Dessa hundar kallas “designerhundar” och de kan också uppfödas med renrasiga föräldrar för att producera en okänd ras.

Många boxareblandningar kommer att behöva samma näring som sina boxers motsvarigheter, men andra kommer att ha olika näringskrav på grund av deras skillnader i storlek.

Här är 20 populära boxareraser, tillsammans med lite information om dem. Varje blandning är distinkt men många av dessa hundar är mycket eftertraktade designerhundar. Du kan hitta dem på många olika skyddsrum över hela världen. Vi rekommenderar att du antar innan du köper.

1. Boxachi

Raser: Boxer och Chihuahua

En Chihuahua och Boxer-mix är det populära namnet för denna små till-medelstora hund. Den har korta ben och en fantastisk byggnad. Boxachi är en ny ras, och det finns inte många generationer av erfarenhet för att förutsäga hur de kommer att bete sig och se ut.

Boxachis är smarta, vänliga med barn och husdjur och ägnas åt sina familjer. Boxchis är kända för sin höga byte, vilket kan göra dem nervösa runt främlingar.

Korrekt utbildning och socialisering är avgörande för denna ras. Deras Chihuahua -föräldrar tenderar att ha ett mycket mer attraktivt ansikte, medan deras boxaregener gör dem starkare och större.

2. Boxollie

Raser: Border Collie & Boxer

Denna energiska blandning av en Border Collie/Boxer är känd som en Boxollie. De kan klassificeras som medelstora hundar. Beroende på moderrasen kommer de att placeras i ena änden av detta spektrum. Deras rockar är korta till medelstora i längd och finns i olika färger.

Boxollie är välkänd för sin nöjda disposition och kärlek till sin familj. Båda egenskaperna delas av sina föräldrar. Denna blandning kommer att vara högenergi, intelligent och kraftfullt träningsbegränsad på grund av boxaren och Border Collie-gemensamheterna.

Den som vill anta en Boxer/Border Collie -mix borde överväga att båda föräldrarna kommer från arbetsbakgrund. Deras valpar kommer sannolikt att ha samma efterfrågan.

3. Boxweiler

Raser: Boxer & Rottweiler

En Boxer-Rottweiler-kombination kommer att producera en kärleksfull och skyddande hund. Boxer Rotty är också känd som Boxweiler. Denna hund är kärleksfull och vänlig av naturen. Boxaren kan vara lite avskild och misstänksam för främlingar.

Rottweilers kan också visa aggression om de inte socialiseras ordentligt. Boxweiler rekommenderas inte som en första hundägare. Det bör socialiseras med en ansvarsfull ägare och utbildad korrekt. Du kommer att ha en söt, foglig valp om du höjer den ordentligt.

Boxweilers är energiska, lekfulla och söta. De kan vara väljusterade. De blomstrar när de omges av sina nära och kära och kommer inte att lämnas ensamma för länge.

Boxweilers är stora hundar som vanligtvis väger in på 70-100 pund. Om du har utrymme och tid att ta hand om dem kan denna hybrid göra en enastående familjehund!

4. Bullboxer Pit

Raser: American Pit Bull Terrier och Boxer

Bullboxer Pit, American Bullboxer Pit, Pixoter … vad du än kallar denna ras, den är lojal, intelligent och livlig. Bullboxare är trogna och starka, vilket gör dem till ett stort familjens husdjur. Även om dessa raser ofta jämförs kan de också vara en bra kombination.

Även om utseendet på denna vackra hybrid kan variera, tenderar det att vara mycket mer pitbull-liknande. De kan väga var som helst från 50 till 80 pund och ha många lager. Bullboxare kan vara ganska stämma så förvänta dig några hEavy kyssar.

De kräver regelbunden träning och är mycket aktiva. Även om socialisering är avgörande för alla raser, är det särskilt avgörande att höja en mild bullboxargrop. Vi rekommenderar inte denna ras för oerfarna hundägare på grund av deras naturliga styrka och aktivitetsnivå.

5. Boxador

Raser: Labrador Labrador Retriever & Boxer

Boxador är ett idealiskt exempel på hur designer hunduppfödare kan skapa den ideala hunden. Boxador är en kärleksfull och trogen blandning av Labrador och Boxer. Det är en av de mest älskade designerhybriderna. De gör en stor familjehund. De är skonsamma och lekfulla med barn i alla åldrar, och de är mycket kärleksfulla med sina ägare.

Denna ras betraktas som stor och aktiv. Det kräver lite skötsel. Deras lekfulla disposition kommer att glädja och förvåna. På grund av deras energi och storlek är boxadörer bäst lämpade för ett landsbygds- eller förortshus med en gård.

6. Bulloxer

Boxer & American Bulldog Breas

Både den amerikanska bulldoggen och boxaren är robusta, starka exemplar. Bulloxer, deras hybridvalp, är lika atletisk och muskulös. Det ser mycket mer ut som en bulldogg med de definierade musklerna i bulldoggen. De är en medelstor till stor arbetshund, med en söt disposition, trots deras bekämpande arv.

Trots deras skrämmande utseende är Bulloxer ett stort familjens husdjur och kommer bra med andra hundar och barn. Bulloxern är en mild, lugn och kärleksfull hund som kan anpassa sig till alla levande situationer.

7. Boxer Chow

Boxer och chow chow mix raser

Boxer Chow är en blandning av en chow chow och en boxare. De är vanligtvis 60 pund i vikt och har en kort, vågig kappa som kan färgas i olika färger, till exempel vitt eller guld. Boxer -chows är mycket kraftfulla och aktiva. Denna mix behöver daglig träning med en hanterare som inte oroar dem.

De är en lekfull och tränbar ras som är bra för familjer med barn. De kan vara försiktiga med främlingar och misstro, vilket är ett drag som delas av båda sina föräldrar. För att motverka denna tendens borde de socialiseras ordentligt. Om du bor i heta områden kan denna ras inte tåla värme.

8. Boston Boxer

Raser: Boston Terrier & Boxer

Boston -boxaren är en hybrid av en Boston -terrier och en boxare och kallas ofta en miniatyrboxare. Deras starka likhet med sina renrasiga boxareföräldrar, men med mindre staturer, är det som gör dem så populära.

Detta är ett bra alternativ för familjer som inte har utrymme att hysa en större boxare.

Men “miniatyr” innebär inte alltid liten. En Boston -boxare är en hund som kan ta efter sin boxerförälder i storlek. De anses vanligtvis vara en medelstor hund som väger mellan 25 och 55 pund.

De är mycket aktiva och kräver mycket träning. Denna blandning passar bäst för familjer som inte reser eller arbetar långa timmar. De är vänliga och tålmodiga, och de kommer att göra det bra med barn, precis som alla raser på denna sida.

9. Boxare från Tyskland

Raser av boxare och tysk herde

Den storstora tyska herden är en korsning mellan den lekfulla och energiska boxaren och den trogna tyska herden. Båda deras föräldrar kan vara misstänkta och bevakade, med GSD är mycket mer försiktiga än boxaren.

Det är viktigt att umgås din tyska boxarvalp så att de kan erövra dessa tendenser och bli en vänlig, utgående valp.

Denna blandning är väl socialiserad och väljusterad. De är intelligenta, utbildbara, lojala och otroligt kärleksfulla. Dessa hundar kommer att vara ett bra komplement till alla familjer som har erfarna ägare som kan spendera kvalitetstid med dem och ge dem kärlek.

10. Golden Boxer

Boxer & Golden Retriever Breeds

Labrador Retrievers och Golden Labrador Retrievers har många likheter, liksom deras boxare. Den gyllene boxaren, som Boxador, är en älskad familjehund. Han utmärker sig på Agility Training och är oerhört angelägen om att behaga. De är intelligenta, lydiga och lekfulla.

Golden Boxer är en stor hund. De kan väga mellan 60 och 75 pund. De kan ha en liknande kappa som antingen sin förälder, en boxare eller dubbel gyllene kappa.

Golden Retrievers är kända för att vara kärleksfulla och kommer sannolikt att överföra detta drag till sina gyllene boxarvalpar. Denna ras kommer att binda med sina familjer och älskar att spendera tid med dem de älskar.

11. Australian Boxherd

Boxare och australisk herde

Den australiska Boxherd, en medelstor och intelligent hund av medelstor, är en blandning mellan en australisk herde och en boxare. Båda deras föräldrar är hängivna hundar.

Boxare är jägare och skyddshundar medan australiska herdar flockar hundar. Du får en valp som är angelägen om att lära sig och ivriga att behaga.

Denna ras är mycket aktiv och kräver mycket träning. Liksom många australiska herdeblandningar borde blivande ägare vara medvetna om de fysiska kraven innan de antar en australisk boxherd.

Denna intelligenta ras kan få problem utan korrekt stimulering. Dessa hundar är många hemma i ett hus somär rymlig och har gott om utrymme för utforskning.

12. Bullboxerpersonal

Raser: American Staffordshire Terrier and Boxer

Bullboxerpersonal är en modig blandning av en boxare och en amerikansk Staffordshire -terrier. De kan ägnas och skyddas för sina familjer om de är beredda att ge dem den uppmärksamhet och tid de behöver.

Denna ras är kärleksfull och skyddande av deras familj, men kan också vara aggressiv mot främlingar. Långsamma introduktioner och massor av socialisering är viktiga för dem.

Bullboxerpersonal är en stor, muskulös ras som väger mellan 60 och 80 pund. Det liknar en amerikansk Staffordshire-terrier, men med ett populärt boxare-ansikte. Bullboxarpersonal kan vara dominerande och aggressiv mot andra hundar.

De gör bättre när de har en erfaren ägare och är det enda husdjuret i hemmet. Denna blandning kan vara mycket kärleksfull och kärleksfull om de tränas ordentligt. Men den behöver en fast hanterare för att hantera sina envisa och aggressiva tendenser.

13. Boxmation

Boxer & dalmatiska raser

Möt Boxmatian, en smart hund! Denna älskvärda blandning av en boxare och dalmatian är full liv och lekfull. De är en aktiv och atletisk ras som kommer att behöva massor av träning för att bekämpa destruktiva tendenser som separationsångest och tristess.

De kräver mycket lite skötsel och är ett bra komplement till alla aktivt hushåll.

Boxmatiska valpar är vanligtvis mellan 50-90 pund i vikt och betraktas som medelstor till stor storlek. Deras vackra, vita kappa kompletteras av distinkta dalmatiska fläckar.

Boxmatiska drag som kan överföras till en dalmation är deras tendens att skälla och aggressivt beteende. Vi rekommenderar inte denna ras till föräldrar med små barn. Det är därför vi betonar socialisering och utbildning för denna ras.

14. Boxer Basset

Boxer & Basset Hound Breeds

En Boxer Basset är den perfekta följeslagaren för alla som vill ha en gosig och söt Netflix -kompis. Denna fantastiska blandning av Basset Hound och Boxer är nöjd med att snuggla upp bredvid dig under dina filmmaraton. Basset Hound är en medelstor, kort hund.

Deras envisa och lata natur kan göra det utmanande för dem att tränas. De behöver en fast och strukturerad ägare. De är mycket hungriga och kommer att behöva positiv förstärkning, till exempel smaskiga godis, för att göra en boxerbasset.

Även om de kanske inte vinner några lydnadstävlingar, är deras allmänna disposition kärleksfull, kärleksfull och familjeorienterad. De är ett bra komplement till alla familjer, oavsett hur stora eller gamla.

15. Box Heeler

Raser: blå Heeler & Boxer

Box Heeler är en Boxer-Blue Heeler Hybrid, även känd som The Box Heeler. Det är en korsning mellan två raser som har vissa distinkta personligheter. Detta gör det utmanande att förutsäga temperamentet hos en lådahäl.

Boxaren är lojal, tålamod och lekfull, medan den blå hälen kan vara oberoende, energisk och intelligent. Varje kombination av dessa egenskaper kan göra en låda -häl.

Box Heelers kommer sannolikt att vara lika envis som sina föräldrar. Deras utbildningsförmåga kan påverkas så att de behöver en klient och disciplinerad ägare.

De kan vara atletiska och energiska och kommer att behöva en familj som är engagerad i deras välbefinnande. En låda Heeler som är väljusterad kommer att göra en trogen följeslagare.

16. Boxita

Boxer & Akita raser

En boxare och Akita blandad kallas en boxita. Deras kroppar kommer sannolikt att vara stora och muskulösa med hög intelligens och kraft. Deras föräldrar är atletiska, särskilt med Akitas långa historia som en arbetshund.

Deras rockar är vanligtvis en blandning av vitt och brunt, och de kan vara både väder- och vattenbeständiga. Denna ras är mycket mer lämpad för Akitas.

Denna ras är relativt lätt att träna med konsistens. De kan dock vara envisa så vi rekommenderar dem inte för nybörjare. Men de är bra med barn och husdjur.

De har en lugn och mild disposition. De är trogna och kärleksfulla följeslagare som gör ett enastående val för aktiva ägare som söker efter en trogen vän.

17. Bogle hundkörning

Boxer & Beagle raser

Den här knäppa rasens namn är ett ämne för någon tvist. Det kan vara boxellen. Eller är det Bogle? Eller Bogle? De är en stark, athle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *