Petmeds ‘Family Pets delar sitt tack

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

Lycklig tacksägelse från oss alla på Petmeds!

Ett smart massa pengakakmeddelande när det checkas ut “värdera dina nuvarande stunder”, liksom Thanksgiving -semestern gör det möjligt för oss en speciell tid att göra detta förutom att visa på alla saker vi är tacksamma för. Men hur är det med våra husdjur? Om de kan prata, vad skulle våra familjens husdjur vara tacksamma för? Så naturligtvis bad vi några av våra arbetare att dela sina husdjurs meddelanden om tacksamhet.

Harley: ”Jag är tacksam för leksaker! Min Toybox är överfylld av leksaker såväl som jag gillar att gräva med det varje dag för att upptäcka mina favoriter att leka med. Jag gillar särskilt att leka med fiskepolleksaker. När jag fångar locket kommer jag aldrig att släppa taget! Jag gillar också att springa såväl som att hoppa såväl som Chase Daisy runt huset. Vill du spela?”

Daisy: ”Jag är tacksam för många saker men mycket av allt, jag är tacksam för min momma. Hon ger mig stora erbjudanden av kramar såväl som kyssar, liksom hon förstår att mitt föredragna område ska repas bakom mina öron. Hon ger mig också fantastiska erbjudanden! Varje dag pekar jag en speciell melodi i hennes öra för att säga tack till henne. ”

Daisy samt Harleys ägare, Abby R., digital materialspecialist

Tallulah: “Jag är tacksam för att ha en mamma som ger mig en leksak minst tre gånger i veckan, alla typer av godisar såväl som att jag har min egen soffa!”
Tallulahs ägare, Laura T., High Quality Assurance Manager

Raven: “Jag är tacksam för att ha upptäckt ett hus med människor som gillar mig, men jag är mycket tacksam för Naptime!”
Ravens ägare, Alex I., på Internet -programdirektören

Josh: “Jag är tacksam för att mitt hushåll räddar mig, men gillar inte när de går bort utan mig!”

Lola: “Jag är tacksam för alla mina leksaker och sedan sover efteråt!”

Josh & Lola: “Vi är tacksamma för alla andra!”

Josh samt Lolas ägare, Chris P., marknadschef

Riley såväl som Ender: “Som Beagles är vi tacksamma för att vi har en så extraordinär luktkänsla eftersom vi omedelbart förstår när maten är nära.”
Riley såväl som Enders ägare, Vanessa P., material och inkommande reklamdirektör

Vi skulle också vilja höra vad dina familjens husdjur är tacksamma för i år. Känn dig gratis för att dela diskussionen med oss ​​på Facebook.

Slutligen skulle vi också vilja vilja ha en glad Hanukkah till dem som kanske firar senare i kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *