Category

Petmeds: mycket första hjälpen för hundar såväl som katter

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreadthismore5

I likhet med vårt eget krav på akutmedicinska förnödenheter kan djur också behöva produkter för oförutsedda skador. Det är av detta skäl som många husdjursägare frågar vilka produkter de borde ha i huset som en första hjälpen för sitt husdjur. Nedanstående produkter som jag tänker vara till hjälp att ha i ens hus i händelse av en olycka:

Benadryl – i situation med en insektsbit, bietsting eller akut allergisk reaktion som leder till svullnad eller bikupor. Den föreslagna dosen av Benadryl är vanligtvis en mg per pund var 6-8 timmar i en akut situation.

Buffrat aspirin – i situation med skada eller trauma.
Den föreslagna dosen av aspirin är normalt 5 mg per pund när du ska två gånger varje dag med mat. Men om ett husdjur redan är på medicinering är det alltid bästa att inspektera med veterinären först innan de tillhandahåller aspirin, eller om husdjuret har en historia av medicinska problem.

Leveranser för bandage eller en wrap. Det är också viktigt att ha bandage -material, gasväv samt en eller två tum tejp, i situation med en öppen skada eller snörning som kan användas som ett tryckbandage för att hantera blödning, minska svullnad i mjukvävnad, liksom Undvik infektion. Slutligen är en viss väteperoxid vanligtvis praktisk också i situationen för intag av olämpliga föremål. Vanligtvis kan en tesked eller två väteperoxid orsaka kräkningar samt undvika matsmältning samt absorption av många framtida toxiska föremål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *