Category

Dog Poop -väskor

Denna publicering kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från verksamheten som diskuteras i det här inlägget.
Vilken typ av hundpoppsäckar använder du?
Jag slår vad om att när du vaknade i morse och inspekterade din e -post eller matningsbesökare som du inte förväntade dig att en djupblogg skulle publicera om dina hundar poop. Om du fortsätter att läsa är tyvärr för dig Canine Poop -väskor är ämnet för dagen!
Först och främst hoppas jag att alla tillgängliga är att välja sin hundbåge eftersom vi inte vill kliva in eller glida in den bunten med stinkig poop. Att kliva i hundbågen är inte det enda skälet till att inte plocka upp din hundbåge. Vi köpte nyligen Nature’s Miracle Canine Poop Bags (Aff. Link) samt upptäckte att varje väska hade lite slogan och sa tack vare dig och berättade varför du borde välja din hunds poo. I stället för att hålla dig i spänning här är listan:

Tack…
… för att skydda miljön. Enligt miljöförsäkringsföretaget (EPA) bidrar PET -droppning avsevärt till källvattenföroreningar. Det finns uppskattningsvis 74 miljoner hundar som sätter in 20 000 ton slösande varje dag i USA ensam. – WOW! Det är en hel del hundpoo! Jag motiverar dig att snälla plocka upp efter din hund eftersom vi inte kräver att förorena källvattnet längre måste vi.
… du gör det bästa! Praktiskt taget varje större stad och region i USA har någon form av “pooper scooper” -lagstiftning för att kontrollera husdjursledare. Böter kan variera från $ 10 till $ 2 000 per händelse! – Det är en hel del deg för att inte välja din hunds båge.
… för att välja. En typisk missuppfattning är att hundpopp är gödningsmedel. En köttätare, som hundar såväl som människor, har solid slösare som innehåller bakterier såväl som virus som är skadliga för både människor såväl som djur om de inte kasseras ordentligt. – Jag ifrågasätter om vegetarianer skapar användbar gödningsmedel. Mitt antagande är nej, men något att tro på.
… varje väska räknas. Den typiska beagle kommer att sätta in 5 737 pund båge samt använda 4 413 hundpoppsäckar under sin livstid – baserat på livslängd, metabolism samt vikt av en gemensam beagle. – Jag vill inte ens tro på exakt hur mycket hundpopp som mina tre Labrador Retrievers producerar.

Så nu när du har checkat ut dessa fakta förstår du betydelsen av att välja Canine Poop.
Nu tillbaka till min ursprungliga fråga: Vilken typ av hundpoppsäckar använder du?
Hundpåsar
Vi började precis som många av er genom att använda de plastiska livsmedelsväskorna vi fick från butiken. Men i ett försök att vara mycket mer miljövänligt och miljövänligt har vi arbetat med att ta med återvinningsbara väskor snarare än att välja papper eller plast. Så vad är alternativet till livsmedelsbutiksäckar? Det finns många som börjar med att köpa några från din regionala djuraffär.

Du kan bli förvånad, men för mig gillar jag att bryta mina hundpaketväskor i ett antal kategorier. Så låt oss komma igång
Petco såväl som PetSmart Canine Poop -väskor
Det här är de grundläggande hundar som du ser på din regionala PetSmart, Petco eller Pet Store. De är extremt lik de hundpåsar du kan köpa i enorm bulk direkt från Amazon.com samt är vanligtvis svarta, silver eller blå utan någon komposition samt icke-doftande. Jag har upptäckt såväl de blå som silverpåsar för att vanligtvis vara relativt hållbara medan det svarta vanligtvis är lite tunnare. Här är en affiliate -länk till de hundar jag talar om:

Blå motståndskraftiga hundar slösare väskor
Biologiskt nedbrytbara hundpaketpåsar
Jag har nyligen köpt några biologiskt nedbrytbara hundförstörningsväskor från Amazon för att se exakt hur de stod upp mot resten av Poop Bag -tävlingen. Vi köpte en 120 -paket från Amazon såväl som det är vad vi hittade … de var packade extremt fast på bitplastspindeln. Varje väska var extremt tunn och kändes som halva tjockleken på din typiska blå Petco/PetSmart -väska som diskuterades ovan. Efter att ha valt upp Stetsons båge med de biologiska nedbrytbara hundväskorna luktade jag min hand för att se till att jag inte riktigt rörde poop. Lyckligtvis var allt bra. Medan de tunna biologiskt nedbrytbara hundens slösare påsar inte bry mig verkligen om jag kan bry dig så att du kanske bara vill köpa en handfull innan du väljer att köpa i bulk. De biologiskt nedbrytbara påsarna jag köpte var också doftande, men jag är säker på att du också kan köpa dem. Här är en affiliate -länk till de biologiska nedbrytbara hundens slösare väskor som jag köpte från Amazon.com:null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *