Category

Söt Pitbull Mix för adoption

07/04/11 Uppdatering: Sammi adopterades av våra vänner, och vi får fortfarande träffa henne. Hon är en glad, bortskämd tjej. Hon växte till att vara cirka 55 pund och fortfarande väldigt mager. Vi vet fortfarande inte vad hon är blandad med. Jag publicerade ett nytt foto av henne längst ner i det här inlägget – allt vuxet!

Vår Foster Pet Dog är här.

Sammi handlar om den sötaste husdjurshunden jag någonsin har sett. Jag vet inte exakt vad hon är blandad med, men jag antar mest att American Pit Bull Terrier med lite mindre terrier som en Jack Russell. Hon verkar vara all terrier för mig ändå! I allmänhet är hon en liten pitbull. Hon är ungefär en tredjedel av Aces storlek och väldigt, väldigt mager. Hon ville inte äta sin frukost i morse eftersom det fanns för massor av nya saker att lukta och se, men jag kommer att försöka lägga mycket mer vikt på medan hon är med oss.

Sammi kommer att göra den bästa husdjurshunden för någon. Jag har bara haft henne i några timmar, men jag kan redan säga att hon är en mycket, väldigt bra hund. Sammi är inte särskilt gammal, kanske tio månader högst. Men hittills inga olyckor i huset, och hon tuggar inte annat än sina egna leksaker.

Du kan se att Ace undviker Sammi på fotot. Det är normalt av Ace när jag tar in en ny hund. Han värmde upp till henne strax efter att vi gick en körning och gick sedan hem. Båda hundarna har spelat fint med sina leksaker och haft en fantastisk tid. Ace var dock besittande över leksakerna! För en gång är min husdjurshund den dominerande.

Hur som helst, det är galen i Fargo med Red River -översvämningen. Jag har mycket på gång, men jag kommer snart att uppdatera dig om hur Sammi mår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *