Du vill att din katt ska skrapa detta

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore2

Skrapning är ett extremt naturligt kattbeteende. Tyvärr leder det ofta till att skrapa oönskade produkter som vår helt nya soffa eller väggen. En av de allra bästa metoderna för att avskräcka din livliga kitty bort från möbler såväl som andra produkter utanför gränsen är att förse honom eller henne med en skrapning av sina egna, som Smartcat Ytterligare kattskrapstolpe. Din katt kommer att vilja riva upp det med sina våldsamma klor, liksom du kommer att vilja att din soffa inte längre är offer.

Varför är min katt så angelägen om att förstöra mina möbler ändå?

Tro det eller inte, katter riktar sig normalt inte till dina möbler trots, och de försöker inte heller skärpa sina klor. Om din katt har en affinitet för din nya accentstol kan det bara vara eftersom han eller hon gillar det specifika materialet eller tillbringar huvuddelen av sin tid där.

Anledningar till kattskrap inkluderar:

För att hjälpa till att eliminera manteln (döda yttre skiktet i klo), som uppmuntrar till en sund tillväxt av klorna

Markerar deras område visuellt såväl som med doft (katter har doftkörtlar på botten av tassarna)

Sträcker sina kroppar

Utövande

Lättande stress

Spara dina personliga tillhörigheter från din kattens knivskarpa kitty klor

Istället för att straffa din katt för att skrapa, motivera dem att skrapa något som du vill att de ska repa, som Smartcat Ytterligare kattskrapstolpe. Att avleda din katts intresse från soffan till publicera kommer normalt att bli mycket enklare än att hindra honom eller henne från att skrapa.

Försök att sätta publicera i ett område där din katt tillbringar mest tid eller framför området där de kliar mest. Om din katt inte till en början tänker på det, försök att locka in dem med Catnip. Du kan också försöka skrapa publicera för att visa dem var du vill att de ska repa. Belöna din kattunge med beröm eller en behandling efter att han eller hon börjar skrapa sisalmaterialet.

Om din katt behöver mycket mer uppmuntran, applicera Feliway -spray på det område du inte vill att de ska repa. Det kommer att avge tröstande feromoner som hjälper till att stoppa oönskade beteenden.

Katter som Smartcat Ytterligare Feline Scratching Post

Uppmuntra din katt att skrapa med Smartcat Ytterligare kattskrapstolpe. Stående högt vid 32 tum med en stabiliserad träbas, är denna publicering bäst för alla typer av katt att sträcka och eliminera alla typer av spänningar i musklerna.

Skrapningspubliceringen är gjord med fibröst, långvarigt sisalmaterial, som är en materiell katter som gillar att gräva sina klor i för att eliminera gamla nagelmantlar.

Dess neutrala tonade utseende gör det till ett bästa tillskott till alla typer av utrymmen i ditt hus och är grundläggande att montera. Sätt snabbt ihop den genom att skruva in topplocket såväl som bottenbasen för att publicera såväl som den är beredd att repas!

För lite ytterligare behandling för din katt kan du på samma sätt få SmartCat Ytterligare kattskrapning Publiceringsplatta, som passar helt ovanpå skrapningspubliceringen och ger din katt ett speciellt område att vila efter en svår dag med skrapning.

Vinn en gratis smartcat yttersta kattskrapstolpe!

Har du en katt som skrapar din föredragna säte? Behandla din katt med något du vill att han eller hon ska repa! Lämna bara en kommentar nedan så bra som du kan vinna en gratis smartcat yttersta kattskrapstolpe från 1800 petmeds!
En mästare kommer att väljas slumpmässigt på måndag 19 mars 2018, så alla som deltar har en möjlighet att vinna! (Begränsat till invånare i USA) Stor tur!

Grattis till vinnaren, George C! Leta efter ett e -postmeddelande från oss om att förklara ditt pris.

Feline BehaviorCat ToySgiveaways

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *