Granskning och giveaway: Det är en kattens liv av Howie Bingham

Scrapbooking har gått till katterna! Det är en kattens liv är en interaktiv bok som kröniserar livet för din katt, från personlighet till beteende, bakgrund till medicinsk historia, minnen från speciella tider och allt däremellan.

Denna vackert skapade bok är organiserad i ett tre-ringande bindemedel, som innehåller sidor att skriva om din personliga resa med din katt. Det finns platser att infoga foton av din katt, lista favoritmat och aktiviteter och mer. Det finns avsnitt för kattsitterare och veterinärer. Omslaget har en plats för att placera ett favoritfoto av din speciella katt. Tänk babybok, men för katter.

Boken berättas av Howie, världens största kattunge (även om jag är säker på att någon av oss skulle hävda att våra katter är världens största!), Som hittade människan bakom boken, L’An Bingham, när han bara var 5 veckor gammal. De tillbringade de kommande 13 åren tillsammans. L’An ville skapa något som hedrade hennes speciella band med Howie, och som skulle göra det möjligt för andra att göra samma sak för sina katter.

En sak som slog mig när jag bladade igenom några av avsnitten om favoritaktiviteter och speciellt beteende var hur snabbt vi tenderar att glömma dessa saker. Efter min första katt, Feebee, dog för tolv år sedan, tillbringade jag mycket tid på att skriva ner varje sak jag kunde komma ihåg om honom. Ett decennium senare är jag glad att jag gjorde det, för att läsa igenom det jag skrev sedan ger många leenden nu på några av de knäppa saker han gjorde som jag hade glömt bort. Den här boken skulle vara ett fantastiskt sätt att spela in dessa speciella stunder i din katt liv när de händer.

I en tid av digital fotografering är denna charmigt illustrerade minnesmärke ett charmigt sätt att fånga minnen på ett mycket mer konkret sätt.

Jag ger bort två kopior av den här boken till två lyckliga läsare.

För att gå in i denna giveaway, berätta för mig i en kommentar varför du vill vinna det är en kattens liv. För ytterligare chanser att vinna, dela denna giveaway på Facebook, Twitter Google+ eller något av dina andra sociala nätverk och berätta i en separat kommentar som du delade. Denna giveaway är öppen för läsare i USA och Kanada endast och slutar fredag ​​14 december.

För mycket mer information om boken och för att köpa, vänligen kolla Howieand Friends.com. Du kan också hitta Howie på Facebook.

Jag fick en kopia av den här boken från bokens publicist. Att ta emot den gratis kopian påverkade inte min recension.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granskning och giveaway: Julias katter: Julia Child’s Life in the Company of Cats

Granskning och giveaway: The Big New Yorker Book of Cats

Granskning: Katternas inre liv

«Giveaway: Cat Lover’s Package from Bumperpet
Cat Caller Pet Locator -vinnare »

18 Kommentarer till Review and Giveaway: It’s a Cat’s Life av Howie Bingham

Heather säger:

11 december 2012 kl 18:41

Detta är en så fantastisk idé! Jag skulle gärna vinna boken för min Ellie Mae O’Cat. ?

Svar

Cynthia Southern säger:

9 december 2012 kl. 10:42

Vilken speciell idé! Jag har inte mänskliga barn och hade aldrig hört talas om “en babybokekvivalent” för katter. Jag adopterade min yngre katt, prinsessa, Calico, som en kattunge och har digitala bilder fram till nuvarande tid. Hon fyllde 7 i år. Jag skulle absolut älska att vinna detta. Det är dags för minnesböcker för katter eftersom de också är spädbarn (och människor) eller tror att de är. ? Det är en kattens liv låter som en fantastisk giveaway. Jag har delat på Facebook och Twitter.

Svar

Julie Cresta säger:

8 december 2012 kl 21:15

Jag skulle älska den här boken. Att skrapa min äldsta kattunge Alvin.

Svar

Maxwell Faraday & Allie (A Tonk’s Tail) säger:

8 december 2012 kl 19:53

Vilken fantastisk minnessak! Vår mamma var tvungen att kompensera sin egen när vi förlorade Ryker. Detta är en fantastisk idé.

Svar

Julia Williams säger:

8 december 2012 kl 15:43

Det ser bedårande ut! Jag skulle vilja vinna eftersom det bara är riktigt söt, och dessutom, vilken kattälskare skulle inte älska att ha ett roligt sätt att komma ihåg deras päls baby?

Svar

Linda säger:

8 december 2012 kl 3:51

Jag har en ny baby (han är nu 8 månader gammal) och jag skulle älska den här boken för honom. Tack från mig, Mollie och Louis.

Svar

Michelle säger:

7 december 2012 kl. 20.40

Jag skulle älska den här boken och verkligen behöva den också.

Svar

Sarah säger:

7 december 2012 kl 20:08

Jag skulle gärna vinna den här boken. Mina kattproblem dog 2004 från en mastcelltumör. Förra året påminde min mamma och jag om honom, och hon sa: “Kom ihåg när han brukade komma in i den tomma fågelbadet och sova?” Jag kunde inte komma ihåg det alls! Hon tog fram en bild av honom där och säker nog, han var en fågelbadsläpp. ? Det är de små sakerna som det skulle vara bra att komma ihåg och titta tillbaka på förtjust efter att de är borta, och den här boken skulle definitivt hjälpa till att uppnå det!

Svar

Lisa Barrett säger:

7 december 2012 kl 19:49

Vilken utmärkt idé att ha allt snyggt på en plats. tack för thnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *