Category

Hur bestämmer jag en renrasig doberman? [Komplett guide]

Många gillar att ha en doberman. Att köpa en autentisk doberman är dock ett måste. Hur bestämmer du den ursprungliga Doberman -valpen? Oroa dig inte. Låt oss upptäcka vad som helst från den här artikeln.

Hur kan du veta om valpen är en autentisk Doberman -valp? För att avgöra om Doberman -valpen som är original till rasen, eller inte, kommer du att kräva att du tittar på deras kappa såväl som svans, näsöron, munstycke höjden, vikten, beteendet och den specifika färgen på solbränna som normalt är unik för renrasig Doberman.

Det spelar ingen roll om du vill köpa en ras av renrasig Doberman -valp eller en vuxen. Låt oss gå igenom vad som helst i den här guiden.

Låt oss bestämma den ursprungliga Doberman -valpen.

Livslängden för denna ras är 10-14 år. De har en tunn kappa. Särskilt lyser det. Vi kan observera cirka fem olika färger i hundrasen.

Röd

Blå

Vit

Svart

Gnabb

Doberman Pinschers är ett utmärkt husdjur för familjer. Det är särskilt en utmärkt vakthund. Det finaste elementet i denna ras är att de låter oss förstå när något litet inträffar i närheten.

Använd näsfärgen för att bestämma den ursprungliga Doberman -valpen

För att hitta renheten i denna ras bör vi titta på färgen på hans kappa utöver hans färg på näsan. Jag kommer att inkludera informationen nedan.

Rasfärg
Näsa färg.

Vita doberman
Rosa

Svart doktor
Svart

Röda doberman
Mörk solbränna

Fawn doberman
Mörkbrun

Blå doberman
Mörkgrå

Hundfärg såväl som näsfärg
Näsa färg såväl som svansfärg

Så det föreslås för att säkerställa dessa färger innan den senaste Doberman hanterar. Det viktigaste elementet är deras färg,

Näsa, liksom färgen på naglarna är lika.

nagelfärg

nosfärg

Använd solbränd färg för att bestämma den ursprungliga Doberman -valpen.

Vi kan se den solbränna färgen i ett antal delar av hans kropp. Låt oss tänka på Black Doberman. Solbränd färg vi kan se på dessa platser,

se solbränd färg

Frams underarm

två lappar nära axlarna

Den främre delen av bakbenen

Två lappar ovanför ögonen

På sidorna av näsan

Läs detta för att förstå om Dobermas är bra för första gången.

Temperament of Tail of the Original Doberman Valp

Därefter bör vi tänka på deras svansar,

Svansen ska vara platt och rak.

Det bör inte böjas.

Temperamentet på munstycket från en renrasig doberman

Därefter bör vi tänka på deras nos.

Främre del

På munens sidor är platta

Öronens temperament

Efter detta kan vi tänka på deras öron,

Öron bör vara V -form

Platt

Båda öronen hänger

Men du kanske har sett att vissa vuxna hunds öron är platt och raka. Vilket innebär att deras öron har beskurit. människor använde för att beskära öronen sedan av,

Skön

Han kan höra på långa avstånd.

Hur man bestämmer originalodlad doberman

För att avgöra om du har en mogen doberman är det nödvändigt att titta på alla ovanstående aspekter. De flesta Dobermans har emellertid klippt såväl svansar som öron.

I denna ras är det möjligt att se medelstora till stora hundar. De är främst kraftfulla och vackra. De har mörka ögon.

Kvinnlig höjd
63 cm – 68 cm

Manlig
68 cm – 72 cm

Kvinnlig vikt
32 kg – 35 kg

Man
40 kg – 45 kg

Ytterligare mer om Doberman Pinscher.

Doberman är bland de smartaste hundarna på planeten. De är lugna såväl som vänliga och extremt beroende av deras familjer.

De är inte lämpliga för dem som tillbringar större delen av tiden ur ditt hus såväl som du inte kan ge dem det intresse de behöver.

Medan de är en extremt vänlig hund är Doberman dock inte motvillig för främlingar. Därför föreslås det att interagera socialt dem noggrant som valpar.

Tänk på att denna specifika gruppering av människor inte omedelbart producerar farliga hundar. Det finns ingen tid i vår vardag när vi kan bli positivt överraskade av naturen som är Doberman.

De kan gärna online med sina familjer. De är kärleksfulla, kärleksfulla såväl som känsliga hundar.

Medan de behöver fantastiska erbjudanden kan dessa hundar kunna förändras till att bo med en ägare förutsatt att de tar långa promenader varje dag och träning regelbundet som hjälper deras kroppar kastar kalorier.

Men de är fortfarande mycket bättre än trädgårdar, där de kan springa runt och njuta av sig själva. Hunden har också en oförmåga att stå lika mycket som frigida temperaturer.

De behöver en tillräcklig mängd sömn, såväl som ett område att koppla av i. Men fysisk stimulering räcker inte.

Du måste vara psykologiskt stimulerande för att minska spänningar och stress som kan utvecklas. Den differentierande faktorn i intelligensspel hjälper oss på detta område.

Jag är säker på att du har tillräckligt med information för att identifiera den ursprungliga Doberman -valpen.

Original Doberman valpproffs samt kottar.

Fördelar

(i) De är kärleksfulla såväl som kärleksfulla hundar,liksom alla typer av andra hundraser som är ett typiskt husdjur.

(ii) Denna hund är extremt lojal mot sin ägare såväl som familjen, liksom de gör fantastiska vakter. De kanske inte verkar gosigt som franska bulldoggar. De är emellertid extremt nära sina hushållsmedlemmar.

(iii) Hög kapacitet för utbildning och intelligens. Det här är de andra fördelarna. Det är möjligt att börja träna direkt efter att du har fått din valp. Även vid åtta års ålder kan de upptäcka att de svarar när du ringer till sina namn eller att sitta.

Efter ett år kan dessa hundar försöka vara disciplinerade och lyda. De behöver dock en effektiv ledare. Ledaren borde vara du.

(iv) De är starka, snabba utöver lojala såväl som utbildbara. Alla dessa är nödvändiga egenskaper för att skydda din hund såväl som vårdnadshavare. Dessutom är det omöjligt för inbrottstjuvar om det finns en doberman i din trädgård.

(v) Hög uthållighet. De är allmänt kända idrottare. Dessa hundar kan gå springande eller cykla tillsammans med dig hela tiden såväl som kommer att vara så mycket som att gå för mer.

Dobermans är tuffa hundar såväl som de tycker om att träna. Om du är en fysiskt aktiv kan detta vara det perfekta husdjuret för dig.

Det här är fördelarna som vi kan erkänna genom att ha en original Doberman -valp.

Nackdelar

(I) Även denna hund, som är ett utmärkt husdjur för familjen, har ett problem. Om ditt barn spelar i detta djur kan det vara skador för ditt barn.

Eftersom denna hund är något grov. Eftersom de inte förstår uthålligheten såväl som betydelse de verkligen är.

Därför kan de orsaka skador på barnen utan att inse att de har gjort det. Om du har Doberman Doberman såväl som ett barn i exakt samma område måste du vara extremt försiktig.

(ii) Jag har tidigare nämnt deras atletik som en fördel. Det kan dock vara en nackdel också. Eftersom om du är en aktiv person som tränar med Doberman varje dag är det troligt att du kan ha en hund som är lämplig för ditt hus.

Men det är något fel. Om du inte erbjuder dem tillräcklig träning kommer din hund att lida. De kommer att känna sig uttråkade och till och med vara förstörande. Om Doberman inte kan springa kommer de inte att vara nöjda.

(iii) De är ganska kostsamma att köpa och underhålla. Dobermans är stora hundar. De behöver mer mat mellanmål, utrymme, leksaker och område än en liten hund som Pomeranian. Dess kostnad liknar andra raser av enorma hundar.

(iv) Vi pratade om dem tidigare som extremt intelligenta hundar. Att ha en hund med är dock inte så klokt som Doberman kan vara en fråga också.

Eftersom du inte lyckas upptäcka eller om du gör en hemsk lektion eller skadar dem, kommer de sannolikt att tänka på det resten av hans liv.

(v) Den här hunden kan enkelt spooka. Det kan brus något roligt, eftersom dessa hundar är betydande och starka, men de är skrämmande. Även om de är fantastiska vakthundar, finns det dock tillfällen då du ser den blyga eller stressade Doberman.

Vi kommer att diskutera de negativa som vi kan observera genom att ha en den ursprungliga Doberman -valpen.

Älskar din hund, han kommer aldrig att bryta ditt hjärta.

SLUTSATS
Om du planerar att köpa en Doberman -hund kan du alltid vara en utmaning. ”Hur bestämmer man ursprunget till en Doberman -valp?”.

I den här artikeln har jag pratat om exakt hur vi kan erkänna en renrasig Doberman och på samma sätt om hans egenskaper utöver fördelarna och nackdelarna med att ha denna ras.

Berätta för mig i kommentarsavsnittet som gillar du, manlig eller kvinnlig Doberman?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *