Den sötaste valpen någonsin del IV

Denna publicering kan bestå av affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från den verksamhet som påpekas i det här inlägget.
Det är söndag såväl som helgen avser såväl som slut … tid för del IV av den sötaste valpen någonsin. Precis som de andra artiklarna börjar vi med en snabb sammanfattning:
Linus The Australian Shepherd Mix var vår allra första valp.
Princess Buttercup Den tyska herdeblandningen var vår andra valp.
Blondie den tyska herden Labrador Retreiver Mix? var vår tredje valp.

Det tar oss till vår fjärde valp i den sötaste valpen någonsin. Vår fjärde bedårande, bedårande valp är Sally den tyska herdmixen.
Den sötaste valpen någonsin – Sally
En annan av den tyska herde blandar kullen. Sally hade tur tillräckligt för att få den svarta såväl som Tan German Shepherd -look. Vid cirka fyra veckors ålder var hon charmig såväl som den allra första från kullen som omfamnades av en kärleksfull familj.
Sally hade en utmärkt karaktär såväl som det var troligt varför hon var den allra första valpen som omfamnades i kullen. Hon hade en något ljusare färg än de andra svarta såväl som solbränna valpar såväl som jag påpekade tidigare var hon absolut bedårande. här är några foton.

Klicka här för att rösta Sally den sötaste valpen någonsin!
Sally hänger i gräsmattan

Sally ser bedårande ut

Sally älskar trädgården

Prenumerera nu för att få hela den sötaste valpen någonsin efter serien
Har du såsom det här inlägget såväl som bilder? Om så är fallet, fyll sedan i typen nedan och få hela den sötaste valpen någonsin serie varje dag med e -post. Seriens sista inlägg gör att du kan rösta om din föredragna valp! Se till att inte missa ett valpfoto genom att fylla i din e -postadress i typen nedan.

Skriv in din mailadress:

En sista anmärkning. Om du använder det sociala nätverket eller till och med om du inte vill få vi den här serien med historier lite mer exponering genom att få dem upp på Stumbleupon, Digg och Reddit. Om du är medlem i någon typ av dessa webbplatser kan du snälla snubbla, gräva och Reddit detta inlägg. Jag lade till några länkar till botten av sidan som gör att du snabbt kan snubbla, gräva eller reddit oss.
Kolla in de andra artiklarna från den här serien? Jag lägger till länkarna till botten av varje publicering när de publiceras.
Den sötaste valpen någonsin del I – Linus den australiska herden blandar den sötaste valpen någonsin del II – Buttercup Den tyska herden blandar den sötaste valpen någonsin del III – Blondie The Labrador Retriever Blanda den sötaste valpen någonsin del IV – Sally den tyska Shepherd Mix the Cutest the Cutest the Cutest the Cutest Valp någonsin del v – derby den gula labrador retriever Den sötaste valpen någonsin del VI – George den tyska herden blandar den sötaste valpen någonsin del VII – Brisby den tyska herdan blandar den sötaste valpen någonsin del viii – stövlar labrador tyska shepherd blandning puppen någonsin del IX – kakao den tyska herden blanda den sötaste valpen någonsin del x – Stetson den svarta labrador retriever

Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag samt varma förpackningar – bäst för nya valpar. Hjälper enkelhetsstress och ångest i sitt nya hem.
Bästa husdjurstopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar gillar att bita, nyp och tugga. Vi gillar att använda mobbingpinnar för att hjälpa till att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa husdjurshundgods som vi gillar: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guide husdjurshundvalpar.
Bästa färska husdjursmat vi gillar: bondens husdjurshund – för ett par månader tillbaka började vi mata Raven färsk husdjurshundmat såväl som hon gillar det! Få 50% rabatt på ditt allra första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *