Hjälp ditt husdags stress och ångest med Thunderworks

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore17

När sommaren börjar såväl som den 4 juli närmar sig är det viktigt att hålla dina husdjur i åtanke. Medan evenemangen den 4 juli är fulla av roliga såväl som lyckliga tider, för vissa husdjur, kan det vara allt dock lyckligt. Husdjursägare vars husdjur har allvarliga buller ångest måste vara försiktiga under den kommande fyrverkeriet. Tyvärr kanske denna typ av fobi inte försvinner, såväl som om den inte behandlas kan det bli värre. Att förbereda din lurviga goda vän för fyrverkerier, åskväder, bygga ljud eller andra ångest-inducerande händelser är nyckeln till att hjälpa dem att känna sig bekväma och avslappnade. Thunderworks -produkter som Thundershirt såväl som Thunderase är utmärkta för att lugna ditt husdjur när de verkligen kräver det.

Tecken på att ditt husdjur kan uppleva från brusångest:

Under åskväder eller fyrverkeriutställningar kan ditt husdjur försöka säga att de är livrädd för vad som händer utanför. Varje hund eller katt har olika nivåer av stress och ångest samt alla har olika hanteringsmekanismer. Ibland är indikationerna uppenbara:

Skakande

Vinkel

Bockande

Försöker fly bort (fly) bruset

Skällande, gråt eller gnäll

Gömma

Stimulans

Andra gånger kan deras beteende vara svåra att dechiffrera:

Söker ständigt ditt intresse (eller skydd)

Olämplig kissa eller pooping

Överdriven sikling

Grävning

Tuggning

Flotulens

Vidgade pupiller

Thunderworks kan hjälpa ditt husdjur att få med 4 juli’s fyrverkerier

Det kan också hjälpa ditt husdjur att få med åskväder, bygga ljud, vakuum och andra höga ljud. Thunderworks Thundershirt lugnar nästan omedelbart din hund eller katt när den sätts på. Det fungerar genom att tillämpa ett mildt, lugnande tryck på ditt husdjurs kropp, vilket ger dem en säker känsla som hjälper till att lugna dem. Thundershirt har flera storlekar för såväl hundar som katter. Thunderessence Spray är en aromaterapi som är utmärkt för att använda i kombination med Thundershirt eftersom den ger den ytterligare bestämningen av lugn för att säkerställa ett lyckligt husdjur.

Thunderease Pheromone Diffuser gör underverk för både katter och hundar. När det är anslutet frigör det feromoner som lugnar ditt husdjur samt slutar alla typer av oönskade ångestrelaterade beteenden som destruktiv tuggning samt utfärdar skällande hos hundar samt skrapning samt sprutning av katter.

Thunderworks Giveaway

Från och med fredagen den 1 juni 2018, med lördagen den 9 juni 2018, kommer 1-800-PETMES att tillhandahålla Away Everyday Thunderworks prispaket för såväl katter som hundar. Thunderworks -prispaketet för hundar inkluderar 1 ThundersHirt för hundar, 1 Thunderase Pheromone Diffuser för hundar, 1 Thunderase Collar for Dogs, samt 1 Thunderessence Spray for Dogs.

Thunderworks-prispaketet för katter med en hushåll innehåller 1 Thunders-tröja för katter, 1 Thunderase Pheromone Diffuser, 1 Thunderease Pheromone Diffuser Refill, samt 1 Thunderase Spray for Single Cat.

För ett hushåll med flera katter innehåller Thunderworks-prispaketet 2 Thundershirts för katter, 1 Thunderase Pheromone Diffuser för multi-Cat, samt 1 Thunderase Feromon Diffuser Refill för multi-Cat.

Vinn ett gratis Thunderworks -prispaket för din katt eller hund!

Med 4 juli precis runt hörnet är detta det perfekta prispaketet för att hjälpa ditt husdjur lugnt. Lämna bara en kommentar nedan och ange om du har en hund eller katt samt ditt husdjurs vikt, så kan du vinna ett gratis Thunderworks -prispaket från 1800 Petmeds! En mästare kommer att väljas slumpmässigt varje arbetsdag från fredagen den 1 juni 2018, med lördag 9 juni 2018, så alla som deltar har en möjlighet att vinna! Det kommer att finnas totalt av nio (9) vinnare. (Begränsat till invånare i USA) Stor tur!

Vinnare:
1. Camille p
2. Joan B.
3. Kristi B.
4. Ethel N.
5. Glenn K.
6. Susan A.
7. Connie S.
8. Shawn R.
9. Lesli P.

Ångestcat beteende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *