Giveaway och speciell semesterrabatt på rena + gröna produkter

Många kommersiella rengöringsprodukter består av kemikalier som kan vara mycket giftiga och till och med dödliga för katter. Även om det blir mycket lättare att hitta produkter som inte bara är säkrare runt husdjur, utan också mycket mer miljövänliga, måste du fortfarande vara försiktig även med så kallade “naturliga” produkter. Vissa av dessa produkter kan bestå av viktiga oljor, och även om många tillverkare av vitala oljor hävdar att de är säkra att använda runt katter, är detta inte alltid fallet. Teträdolja kan särskilt vara dödligt för katter.

Ett företag vars produkter jag inte tvekar att rekommendera är ren + grön. Jag undersökte tidigare deras matta och klädselprodukt. Företaget använder för närvarande en speciell 50% rabatt på alla köp av tre eller mycket fler burkar med ren + gröna produkter. Använd bara kod Holidaypet i kassan. För mycket mer information om Clean+ Green och för att beställa, kolla in deras webbplats.

Om du inte känner till Clean + Green och vill prova sina produkter, här är din chans. Clean + Green använder för att ge bort en burk till en lycklig läsare – vinnaren väljer produkten.

För att gå in i giveaway, berätta för mig i en kommentar varför du vill vinna och vilken produkt. För en extra chans att vinna, tweet om denna giveaway eller dela på Facebook och lägg upp länken i en separat kommentar. Denna giveaway slutar tisdag 27 december.

Inslagskung

«Bumperpet.com: Skapa avtagbara klistermärken med din kattbild
Bokrecension: Urban Tigers av Kathy Chisholm »

21 kommentarer om giveaway och speciell semesterrabatt på rena + gröna produkter

Linda säger:

9 november 2012 kl 02:08

Jag försöker alltid hitta bra rengöringsprodukter som inte skadar mina kattungar.

Svar

Shellieandbrutus säger:

2 november 2012 kl 06:59

Jag har 9 katter och 4 hundar och lukt inträffar, och tillfälliga olyckor så jag skulle vilja vinna en burk möbler. tack

Svar

Kathy Bergeron säger:

27 december 2011 kl. 11:26

Jag är älskad av 12 katter totalt – av vilka räddningar – så som du kan föreställa oss, måste vi hålla de många kattlådorna rena. Jag tror emellertid att jag skulle mycket som Möbler Freshener -produkten om jag var den lyckliga vinnaren – för det skulle verkligen hjälpa till att få mitt vardagsrum att lukta fräschare. Tack för en fantastisk tävling och jag hoppas att du och alla våra fyrbenta sötsaker har ett fantastiskt 2012!

Svar

Cynthia Southern säger:

20 december 2011 kl. 23:39

Jag skulle gärna prova dessa fantastiska produkter. Clean + Green Litter Box Air Freshener skulle vara mitt val av dessa fantastiska kattvänliga produkter att vinna från detta företag. En av mina katter är oerhört stinkande i kullen. Jag tror att detta skulle vara botemedel. Jag skulle hålla detta ideal vid kullen. Perfekt nu måste jag springa till duschrummet för en burk luftfräschare när den nämnda katten använder lådan. Lådan är i vardagsrummet av våra skrivbord i en lägenhet. Denna produkt skulle fungera mirakel för våra näsor. tack för att du delar med dig.

Svar

Cynthia Southern säger:

20 december 2011 kl. 23:40

God jul till alla också.

Svar

Montana säger:

16 december 2011 kl 17:45

Jag skulle gärna vinna dessa produkter för att prova dem. Jag är alltid paranoid om alla rengöringsalternativ vi använder i vårt hem på grund av vår katt. Vi använder normalt bara naturprodukter som vi har fått reda på från vår veterinär eller produktföretagen själva.

Tack,
Joanne

Svar

Diane Hadley säger:

16 december 2011 kl 13:03

Wow! Det här låter som en produkt jag verkligen kunde använda ..
Mina barnbarn och jag räddar Stray Cats från hela grannskapet, som antingen har tappats av (på grund av gårdarna i området) eller bara undrade hemifrån.
Om vi ​​inte kan hitta ägaren, får vi dem sina bilder, får dem spayade eller neurterade om det behövs och hitta dem säkra kärleksfulla (inomhus) hem.
På en gång i sommar hade vi 16, inklusive våra egna två som bor i vårt hem.
Vi får ingen ekonomisk hjälp, att ta hand om dem och få dem ett hem är vår belöning.
Men vi samlar dem upp varje kväll och lägger dem i vårt garage för att hindra dem från företoder och element, och som du vet, när du har inomhuskatter har du kullboxar och vi har fyra av dem i vårt garage.
Efter 8-10 timmars användning kan de få, ja, grova! Även om vi rengör dem regelbundet är det fortfarande ett jobb.
Din “rena och gröna” kulllåda låter som produkten för oss, det skulle vara fantastiskt att prova den.
Tack för att du låter oss berätta vår historia och tack för allt du gör för våra lurviga kattvänner.

god Jul

Svar

Kimberley säger:

15 december 2011 kl. 23:20

Jag behöver absolut den för att rengöra mattan och möbler eftersom jag har 6 katter och måste regelbundet gå bakom!

Svar

Newgraymare säger:

15 december 2011 kl 13:08

Helig ko förkylning jag använder det här! Min lilla dimmiga gör en otroligt illaluktande tjänst i sin kull och jag bekämpar regelbundet lukten. Jag skulle gärna ha den rena + gröna kullen för att senull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *