Remy’s Energy

Vissa säger att min hund Remy kommer att slå sig ner såväl, liksom … vad de säger är bra. Jag förstår att han är motbjudande. Hans energi såväl som omogenhet är chockerande till de flesta, till och med “hundfolk.”

Så jag försöker hålla honom tillbaka, för det mesta … men jag bryr mig inte riktigt om att han är “vild” …

Eftersom en dag kommer min hund att bli gammal, liksom det är om han är tur som är tillräckligt för att komma till 9, 10 eller 11. liksom jag kommer att sakna dessa dagar.

Jag gillar Remys överflöd och exakt hur han inte tar mig på allvar. Jag gillar hans glädje, fånighet och njutning av livet!

Remy tror att det är fantastiskt att vara en hund! Han påminner mig om att avta bergen, att klättra, leka och skämta runt. Varför vara så seriös?

Jag ler när han går nötter runt besökare såväl som när han tävlar upp vägen med 110 procent ansträngning! Eller när han vägrar att sitta, stanna, ge upp sina leksaker eller komma tillbaka till mig.

En dag kanske min hund inte kan hålla uppe på spåren. Så idag är speciellt. För en blixt, just nu, får vi vara unga tillsammans.

Men tiden sitter inte stilla.

Så vi kommer att springa. liksom vi kommer att gå med såväl som att sitta med våra föredragna människor såväl som hundar.

Vi kommer att ge världen vårt bästa.

“Han kommer att slå sig ner,” säger de.

Kanske. För nu, låt oss bara njuta av idag.

………………………………….

”Under nästan hela deras liv försöker vi hålla dem tillbaka, försöker stoppa deras dragning. Sedan under de sista åren önskar vi bara att de skulle dra, dra igen. ” -Mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *